Saammeko vielä viimeisen Slayer-albumin jäähyväiskiertueen myötä? Gary Holt tarjoaa näkemyksensä aiheeseen

26.1.2018 08:18

Slayerin ilmoitus lopettamisesta ja jäähyväiskiertueesta tuskin tuli monellekaan täytenä yllätyksenä, mutta lopettamisaikeet ovat silti saaneet metallimediat kuhisemaan. Kanadalainen The Metal Voice -sivusto haastatteli hiljattain kitaristi Gary Holtia ja kysyi, aikooko yhtye tehdä vielä viimeisen albumin viimeisen kiertueen höysteeksi. Ja vähän siltä näyttää, ettei moista kannata odotella.

”Ei. Ei ole mitään uutta levyä. Sanoisin, että ei”, Holt sanoi, mutta peruutti heti perään muutaman sentin verran:

”Toisaalta nimeni on tänään Gary ’En kommentoi’ Holt. Mitäs minä mistään tiedän. Olet kuitenkin nähnyt keikkapäivämäärät ja lukenut pressitiedotteet. Tulkaa katsomaan ja juhlimaan Slayerin mahtavaa perintöä, johon minulla on ollut kunnia kuulua näinä seitsemänä viimeisenä vuotena. Tämä on ollut upea matka, ja aiomme päättää sen loisteliaan väkivaltaisesti.”

Mikäli siis Holt on tilanteen tasalla eikä Kerry Kingillä ja Tom Arayalla ole salaisia suunnitelmia, vuoden 2015 Repentless jää Slayerin viimeiseksi studioalbumiksi. Kenties parempi niin, eipä se levy oikein yltänyt orkesterin suuruusvuosien tasolle.

Viimeisen Suomen-keikan päivämäärää odotellessa. Ei olisi mikään ihme, jos joku keikka sieltä vielä tälle vuodelle ilmoitettaisiin.

Lisää luettavaa