Siis että legendaarinen thrash-kopla lähtee viimeiselle kiertueelle? No, katsotaan!

22.1.2018 18:32

The End is Near… Slayer to tour the world one more time…

Tuossa yläpuolella voi katsoa videon, jonka myötä losangelesilainen Slayer ilmoittaa lähtevänsä viimeiselle isolle maailmankiertueelleen.

Mikäpä siinä, jos miekkoset ovat tulleet tällaiseen johtopäätökseen. Slayer on tietenkin palveluksensa metallimusiikille tehnyt korkojen kera, ja orkesterilla on ikääkin jo 37 vuotta. Tai vasta – riippuu vähän, minkä tai kenen kanssa lähdetään vertailemaan.

Sekin on toki selvää, että kitaristi Jeff Hanneman on jo manan majoilla, rumpali Dave Lombardo on muuten vain ulkona, ja basistilaulaja Tom Arayan niska on siinä kunnossa, ettei päätä voi enää heiluttaa.

Mutta että ”loppu on lähellä”? No, tätä voidaan varmaan spekuloida vähän enemmänkin.

Ehkä Slayerin viimeinen maailmankiertue kestää… vaikkapa viisi vuotta? Tai kuten Scorpionsille kävi, viimeisellä rundilla olikin sitten niin pirskatin hauskaa, ettei pillien pussittaminen enää kiinnostanutkaan.

Tai kuten Black Sabbath lopettamiseen suhtautuu: viimeinen iso kiertue on toki tehty, mutta yksittäisiä keikkoja saatetaan silti nähdä vielä myöhemminkin.

No, jäämme seuraamaan, miten Slayer hoitaa lopettamisensa. Ja käy miten käy, niin toivottavasti jäähyväiset ovat raskaat, pitkät ja antoisat.

Otetaanpa tähän vielä pari viisua Slayerin uran eri suunnista:

Lisää luettavaa