Saksalaisjätti ylistää Amorphista ja Jess And The Ancient Onesia

18.12.2015 17:27

Saksan suurimman hevilehden Metal Hammerin uusimman numeron sisuksista löytyy aikamoista ”suomalaishehkutusta”.

Metal Hammerin toimittajien valitsemien vuoden parhaiden levyjen listalta löytyy Amorphisin Under The Red Cloud, itse asiassa useammaltakin listalta.

Koko kalenterivuoden kovimpien pitkäsoittojen listalla Under The Red Cloud on kakkosena, heti Slayerin Repentlessin jälkeen. Suomalaisväriä löytyy mainiosti myös sijalta 7, jonka on vallannut Nightwishin Endless Forms Most Beautiful.

Soundcheck-listalla Amorphis on komeasti paalupaikalla. Taakse jäivät muun muassa Iron Maiden, Slayer, Ghost, Motörhead ja Faith No More. Metal Hammerhan julkaisee kaikkien toimittajiensa arvioista koostettua ”soundcheck-listaa” joka kuukausi ja Amorphis nousi tämän listan vuosiykköseksi saavutettuaan loistavan pistekeskiarvon 5,5 (maksimi on 7).

Under The Red Cloud on paalulla myös dark/gothic/symphonic -levyen joukossa.

Entä Kuopion ylpeys Jess And The Ancient Ones?

Yhtyeen tuore julkaisu on arvosteltu tuoreessa Metal Hammerissa ja Second Psychedelic Coming: The Aquarius Tapes sai arvostelussa kuusi pistettä seitsemästä.

Jo mainitulla soundcheck-listalla Jess And The Ancient Ones on tyylikkäästi kakkosena Baronessin uutuuden jälkeen. Pistekeskiarvo 4,54 ei ole ollenkaan hassumpi.

Hyvä jätkät!

Tässä alla kuvagalleria Metal Hammerin arvosteluista ja listoista:

Lisää luettavaa