Sarjassamme musiikillisia ihmelapsia: 9-vuotias kitaristilupaus vetäisi tv:ssä vakuuttavan version Gunnareiden ikivihreästä

Monesti kuulee valitettavan, että nykynuoriso ei enää malta harjoitella soittamisen jaloa taitoa kaiken maailman pelikonsoleiden ja älypuhelinten viedessä junnujen kaiken huomion. 9-vuotias Taj Farrant on kuitenkin jälleen yksi osoitus siitä, että instrumentit, myös ne monesti sukupuuttoon väitetysti kuolemassa olevat kitarat, ovat edelleen kovassa käytössä niistä aidosti kiinnostuneiden muusikonalkujen käsissä. Konkreettisena osoituksena tästä Taj käväisi räjäyttelemässä tajuntoja Guns N’ Rosesin Sweet Child of Minen tahtiin suositussa yhdysvaltalaisessa The Ellen Show -keskusteluohjelmassa.

Jos sujuu soitto nuorelta taiturilta kadehdittavan mallikkaasti, tuntuisivat pojan inspiraationlähteensäkin olevan enemmän kuin kohdillaan, sillä kipinä kitaransoittoon syttyi missäs muualla kuin AC/DC:n keikalla.

”Isäni vei minut AC/DC:n konserttiin kaksi ja puoli vuotta sitten, ja kun olin iskän hartioilla, sanoin: ’Haluan tehdä tuota koko loppuelämäni'”, Taj kertoo ohjelman juontaja Ellen DeGeneresille. Kaiken lisäksi nuori kitarasankari sanoo oppivansa itselleen uudet kappaleet korvakuulolta jo muutamalla yrityksellä.

Voit katsoa Ellen-esityksen alta.

Youtube-kanava.