Satellite Stories lopettaa – viimeinen albumi ja jäähyväiskiertue luvassa syksyllä

Satellite Stories pistää pillit pussiin.
30.4.2018 17:25

Oulussa vuonna 2008 perustettu indie pop -yhtye Satellite Stories lopettaa uransa. Yhtye kertoo Facebook-sivuillaan julkaisevansa syyskuussa viimeiseksi jäävän albuminsa ja lähtevänsä jäähyväiskiertueelle.

– Kaikki yhtyeen sisällä on hienosti, olemme läheisempiä kuin koskaan. Musiikkiteollisuuden kuormitus alkaa vaatimaan veronsa kehoissamme ja mielissämme, joten kun terveytemme on vielä käsissämme haluamme lopettaa kertarysäyksellä, bändi kertoo lopettamisensa tiimoilta.

Satellite Storiesin viimeinen virsi alkaa Coupons-singlellä, joka julkaistaan kuluvan viikon perjantaina 4. toukokuuta. Yhtyeen syyskuussa julkaistava kuudes ja samalla viimeinen albumi kantaa nimeä Cut Out The Lights.

– Tätä albumia oli ilo tehdä, rakastimme joka minuuttia siitä. Menimme takaisin perusasioiden äärelle ja teimme musiikkia haluamallamme tavalla. Toivomme, että myös te löydätte siitä jotain mitä rakastatte.

– Meille Pohjois-Suomesta kotoisin oleville neljälle normaalille tyypille suosiosta on aina ollut kiittäminen fanejamme. Haluamme kiittää teitä suuresti ja toivomme näkevämme teitä viimeisillä keikoillamme tänä vuonna ja juhlia yhdessä vielä viimeisen kerran, Satellite Storiesin leiristä lähetetään terveisinä.

Satellite Stories kiertää jäähyväisten merkeissä syyskuusta marraskuuhun. Kiertueen keikoista päivitetään toukokuun alkupuolella.

Lisää luettavaa