”Se osoittautui yhdeksi parhaista jutuista, joita olen koskaan tehnyt” – Slash hehkuttaa Gunnareiden paluuta oikein tosissaan

https://www.youtube.com/watch?v=xfsmd9Jf0cc

Slash, tuo maailmanhistorian toiseksi kuuluisin silinterimuodin sanansaattaja sitten Abraham Lincolnin, vieraili hiljattain radio-dj Theresa Rockfacen haastattelussa jutustelemassa vähän kaikesta musiikkiin ja maailman menoon liittyvästä.

Keskustelun tuoksinassa mieheltä tiedusteltiin muun muassa sitä, mikä saa hänet aina vain jatkamaan tuoreehkon sooloyhtyeensä The Conspiratorsin kanssa, vaikka mies voisi koska vain heittäytyä taustalla odottelevan Guns N’ Rosesin hellään huomaan ja kiertää vain maailman suurimpia areenoita päivät pääksytysten. Vastauksessaan kitaristi kehaisee Gunnareihin paluutaan melkoisen estottomasti.

”Olen tehnyt tätä juttua Mylesin ja kundien kanssa vuodesta 2010. Se oli käytännössä se mitä tein erilaisten sivuprojektien ohella”, mies tuumailee. ”Se oli se pääjuttu, joten kun Guns palasi, se oli valtava tapaus, ja osoittautui yhdeksi parhaista jutuista, joita olen koskaan tehnyt, mutta samaan aikaan en halunnut hukata näiden kundien kanssa kehittämääni suhdetta ja kemiaa. Hyvä kemia muusikoiden välillä ei löydy helposti. Sinulla on tuuria jos löydät sen kerran, ja olen todella onnekas sen kahdesti. En halunnut lopettaa hyvää juttua vain jotta voisin keskittyä Gunsiin, sillä Guns ei vie kaikkia päivän tunteja, joten voin työskennellä nuo ylimääräiset tunnit Mylesin ja kundien kanssa.”

Rockmusiikista ja sen nykytilasta miehellä oli puolestaan seuraavanlaista sanottavaa: ”Rock ’n’ roll, enkä haluaisi olla nyt mikään klisee, mutta se oli intohimoni kun aloitin, ja se tulee olemaan minulle sitä aina. Tulen aina tekemään siitä levyjä. Mitä tulee muiden tekemisiin, se saattaa tällä haavaa kompuroida genrenä, mutta toisaalta juuri sen takia pinnalle nyt nousevat jantterit ovat varmasti mukana oikeista syistä. Sillä ei voi tehdä enää rahaa; entisaikojen houkutukset ovat tipotiessään — autot, rahat, naiset ja Learjetit ja kaikki muu paska. Jos haluat tehdä tätä, sinun tulee tehdä tätä intohimosta, ilman mitään muuta palkintoa kuin tieto siitä, että teet siistiä musaa.”

Voit katsoa ja kuunnella haastattelun jutun ylälaidasta.