”Se räjäyttää edelleenkin tajuntamme” – Slash pitää Guns N’ Rosesin paluuta yhä ”surrealistisena” tapahtumana

Guns N’ Rosesin jäsenet Axl Rose, Duff McKagan ja Slash löivät hynttyynsä takaisin yhteen viime vuoden lopulla/tämän vuoden alussa ja orkesteri on nyttemmin päässyt kauan odotetun Not in This Lifetime… -paluukiertueensa osalta oikein kunnolla vauhtiin. Mukana menossa häärivät klassisen kokoonpanon peruskolmikon lisäksi rumpali Frank Ferrer, komppikitaristi Richard Fortus, sekä kosketinsoittajat Dizzy Reed ja Melissa Reese. Monia pitkän linjan faneja harmittavasti tosin rumpalit Steven Adler ja Matt Sorum, sekä monasti yhtyeen aivoiksikin kutsuttu kitaristi Izzy Stradlin eivät ainakaan toistaiseksi ole paluun tiimoilta lavalle nousseet.

Liput ovat siitä huolimatta käyneet hyvin kaupaksi ja uudesta musiikistakin on jo ehditty vihjailemaan. Kuin viimeisenä varmistuksena paluukuvion ”menneet ovat menneitä ja nyt on nyt” -hengen hyvinvoinnille, Slash soitteli äskettäin Aerosmith-rumpali Joey Kramerin radio-ohjelmaan ja vakuutti kaiken olevan Gunnari-leirissä paremmin kuin hyvin.

Blabbermouth raportoikin ilmeisen hyväntuulisen miehen todenneen kiertueen sujuneen tähän saakka varsin mukavissa merkeissä ja viimeisimmän osuuden olevan vasta aivan alussa. Kramerin tiedustellessa ovatko kaikki olleet tien päällä kiltisti, Slashin hehkutuksesta ei meinannut tulla loppua sitten millään.

– Kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään ja soittavat yhteen mahtavasti. Keikat ovat olleet loistavia. Olimme kaikki melko varmoja, että niin ei tulisi koskaan tapahtumaan, joten se räjäyttää edelleenkin tajuntamme. Se on surrealistista. Kaikki kuitenkin tulevat erittäin hyvin juttuun ja jokainen on kulkenut pitkän tien tähän pisteeseen, joten kaikki on todella jees.

Uskottavahan se on.

Voit kuunnella Slashin kommentit tästä: