Sharon Osbourne ja Vince Neil tukkanuottasilla

Mötley Crüen laulusolisti Vince Neil käy tiukkasanaisesti Ozzy Osbournen managerivaimon Sharon Osbournen kimppuun Tattoos & Tequila: To Hell and Back with One of Rock’s Most Notorious Frontmen -kirjassaan.

Neil kuvailee Sharonia muun muassa ilkeimmäksi ja tylyimmäksi musiikkibisneksessä tapaamistaan ihmisistä. "Sharon vaikka tappaa sinut jos siitä on hänelle hyötyä", Neil kirjoittaa. Laulaja tutustui Sharoniin vuonna 1984, kun Mötley Crüe lämmitteli Ozzy Osbournea Pohjois-Amerikassa.

Sharon on jo ehtinyt vastaamaankin.

– Vince, tottahan toki yritin pitää Ozzyn erossa Mötley Crüen porukoista vuonna 1984. Sinä olit aivan liian vaarallinen itsellesi ja kaikille muille ympärilläsi. En esimerkiksi halunnut Ozzyn kuolevan autossa, jota sinä ajat humalassa. Näinhän tapahtui Hanoi Rocksin rumpali Razzlelle. 

– Kun katson sinua tänään niin näen vain viisikymppisen surkimuksen, joka jatkaa juhlimistaan ja asettaa edelleen muut ihmiset vaaraan ajamalla humalassa ja ahdistelemalla viattomia naisia. 

Ozzy on puolestaan joutunut perumaan Oberhausenin-keikkansa selkäkipujen vuoksi. Lääkärit ovat määränneet laulajalle lepoa 3-4 seuraavan päivän ajaksi.