Shawn Crahan kommentoi Slipknotin rumpalitilannetta ja Jay Weinbergin erottamista

13.3.2024 11:03

Slipknot on jälleen yhdessä uransa taitekohdassa, ja yleisö odottaa kiinnostuneena tietoja orkesterin uusista tuulista. Naamioyhtyeen jäsenistö on kokenut jälleen kerran muutoksia, ja nyt jännätään sitä, kuka on kiinnitetty bändin uudeksi rumpaliksi. Veikkailujen keskiössä on entinen Sepultura-rumpali Eloy Casagrande, joka kummallisesti erosi brassiyhtyeestä tämän jäähyväiskiertueen alla ja joka on Youtube-videoissaan kunnostautunut Slipknot-biisien tulkitsijana. Slipknot myös julkaisi hiljattain kuvan harjoituksistaan, ja kuvassa näkyi samanlainen rumpukapula, millaisia Casagrande on tavallisesti käyttänyt. Virallista julkistusta odotellessa!

Shawn ”Clown” Crahan vieraili hiljattain Knotfest Australian haastattelussa ja puhui hieman rumpalitilanteesta. Perkussionisti vaikuttaa olevan tohkeissaan yhtyeensä uusista tuulista, ja Crahan kommentoi myös bändistä yllättäen erotetun Jay Weinbergin poistumista.

”Olen hyvin innoissani tästä uuden rumpalin ideasta”, Crahan sanoo. ”Siihen on monia syitä. Älkää antako tilanteen hämätä. Sillä ei ole väliä, miltä asiat näyttävät, tilannetta ei voi ymmärtää ellet ole itse tässä bändissä. Tässä ei ollut mitään vihanpitoa, ei koskaan ollut. Me vain menimme omaa tietämme. Ei ollut mitään huonoja juttuja. Siinä kaikki, mitä voin sanoa”, Crahan kertoo mitä ilmeisimmin Weinbergiin viitaten.

”Sanon vain, että Slipknot päätti siirtyä eteenpäin, ja juuri niin me teimme. Olen todella innoissani siitä, mitä olemme tehneet. Teemme nyt kovasti töitä. Meiltä on tulossa uutta musiikkia, uudet naamiot, uusia ihmisiä, uusia ideoita, vietämme [debyyttilevyn] 25-vuotisjuhlaa. Uskoisin, että tulee myös keikkoja. Ne voivat olla vaikka 200, 500, 700 tai 2000 katsojalle.”

Mitä uusiin kappaleisiin tulee, fanikunnan ei kannata odottaa uutta albumia aivan pian. Sen sijaan Slipknotilla on mielessään jotain muuta.

”Aiomme pitää nyt hauskaa. En edes tiedä tarkkaaan, mitä aiomme tehdä. Tiedän vain, että teemme juuri niin kuin haluamme tehdä. Siispä tapahtuu mitä tapahtuu. Emme aio tehdä mitään väkisin. Sen voin vanoa, että meillä on nyt todella hauskaa. Ihan maagisia asioita on tapahtumassa.”

Noista pienen mittakaavan keikoista saadaan varmaan aika kovia livetallenteita nähtäväksi, joten odotellaan mielenkiinnolla. Olisihan se hurjaa todistaa Slipknotin kaltaista ryhmää Helsingin Tavastian kokoisella klubilla.

Lisää luettavaa