Shirley Manson ei sosiaalisessa mediassa turhia kursaile: Vedä käteen Morrissey, Garbage-laulaja laukoo

Manson ei ilmeisesti edelleenkään varo sanojaan.

Garbage.

Viime viikolla tapahtui kaksi asiaa, jotka sinällään tuskin yllättivät ketään, mutta jotka silti olivat tavallaan varsin viihdyttäviä.

Ensinnäkin iänikuinen vastarannankiiski Morrissey suututti puoli maailmaa puolustamalla ahdisteluskandaalin keskelle joutunutta Kevin Spaceytä. Morrissey epäili Spiegel Onlinen haastattelussa, että Spaceyn ”kimppuun on hyökätty tarpeettomasti”.

”Se mitä tiedän, on että hän oli makuuhuoneessa 14-vuotiaan kanssa. Kevin Spacey oli 26 ja poika 14. Missä pojan vanhemmat olivat? Tulee mieleen, eikö poika tiennyt mitä voisi tapahtua?” Morrissey sanoi ja jatkoi:

”En tiedä sinusta, mutta itse en joutunut nuoruudessani vastaaviin tilanteisiin. En ikinä. Tiesin aina mitä voisi tapahtua. Kun olet jonkun makuuhuoneessa, sinun tulee tietää mihin se voi johtaa. Siksi se ei kuulosta minusta kovin uskottavalta.”

Tällaisesta alaikäisen uhrin syyllistämisestä nousi tietysti kohu, ja yksi kipakimmin asiaa kommentoineista on Garbagen tulisieluinen laulaja Shirley Manson. Tyylilleen uskollisesti Manson tykitteli suoria sanoja Twitterissä.

”Morrissey on ihan hukassa”, Manson kirjoittaa.

”Weinsteinia ja Spaceytä on kohdeltu epäreilusti? Vedä käteen, Morrissey! Haista vittu.”

Ja näin. Lue Mansonin alkuperäinen viesti alta.