Shittyflute-kanavan nero on vahvassa vireessä – uusien kammottavien covereiden joukossa Iron Maidenia ja Queenia

1.11.2016 10:58

YouTuben Shittyflute-kanava on ilahduttanut musiikinystäviä jo ainakin vuoden päivät. Hirvittävän hyviä nokkahuiluversioita kuuluisista pop- ja rockkappaleista tehtaileva mestari on ollut viime aikoina aivan erityisen väkevässä vedossa, joten on korkea aika nostaa esille herran viimeisimpiä kultakimpaleita.

Koska Shittyflute-mies on herkkä ihmislapsi, hän päätti kokeilla, mitä saisi aikaiseksi Banglesin vuonna 1989 julkaiseman Eternal Flame -bravuurin kanssa. Timanttihan siitä tietenkin tuli.

Raskaamman rockin puolella on huiluvuoroon nostettu Iron Maidenin Fear of the Dark, jonka perimmäinen ylväys korostuu nokkahuilulla entistäkin kirkkaammin:

1980-luvun klassikoista on viimeisimmäksi Shittyfluten työlistalle noussut The Policen vanha tuttu Every Breath You Take. Tämä biisi sopii huilistille tietenkin jo nimensä puolesta kuin nenä päähän.

Popmusiikin saralla Shittyflute ansioitui aivan erityisen terävästi Britney Spearsin tuotannon parissa. Mukana on myös nerokasta viulunsoittoa!

Ja lopuksi nostetaan esille se pyhistä pyhin, todellinen huilucover-valintojen capo di tutti capi: Queenin Bohemian Rhapsody, jonka hienovaraisista nyansseista ja vallankumouksellisista sovitusratkaisuista voi nauttia nyt myös puhallinsoitinversiona. Todella vaikuttavaa tulkintaa, tätä on jo vaikea selvittää yhdellä kertaa loppuun saakka.

Kiitos, Shittyflute! Älä lopeta koskaan!

Lisää luettavaa