Sialta hypnoottinen Alive-video – uuden albumin tilaajille ennakkomaistiainen

Australialainen hittinikkari valmistautuu seitsemännen pitkäsoittonsa julkaisuun.
6.11.2015 13:11

Lukuisista itselleen ja muille (mm. Rihanna, Katy Perry, Beyoncé) kirjoittamistaan hiteistä tiedetty australialaislauluntekijä-tuottaja Sia julkaisi eilen videon tuoreimmalle singlelleen Alive. Japanin Chibassa kuvatun pätkän ovat ohjanneet Sia ja Daniel Askill  mies, jonka hyppysissä muovautuivat myös Sian edelliseltä 1000 Forms Of Fear -albumilta (2014) löytyvien Chandelier-, Elastic Heart– ja Big Girls Cry -kappaleiden visuaalisesti vangitsevat videot. Aliven karate-roolissa nähdään 9-vuotias lapsitähti Mahiro Takano.

Sian seitsemäs pitkäsoitto This Is Acting ilmestyy tammikuun 29. päivänä. Levyllä artisti on työskennellyt pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa, tuottaja-laulunkirjoittaja-instrumentalisti Greg Kurstinin (mm. Adele, Beck) kanssa. Nyt videoidun avaussinglen valkeasta polkka-lookistaankin tunnettava Sia kynäili yhdessä Adelen ja vakuuttavan Goon-debyyttinsä maaliskuussa julkaisseen Tobias Jesso Jr:n kanssa. Biisin tuottajana toimi Jesse Shatkin, joka aikanaan hioi kuosiin myös Chandelierin. Katso ja kuuntele alta.

Lisäksi: This Is Actingin ennakkotilaajat pääsevät lataamaan kiekolta niin ikään löytyvän Bird Set Free -kappaleen. Senkin voit kuunnella myös tästä:

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa