Sitten vähän iloisempia festariuutisia: Provinssin ensi vuoden suunnitelmat alkavat hahmottua – Uusi ajankohta lyöty lukkoon

Provinssin yleisömeri päälavan edessä. Kuva: Riikka Vaahtera

"Näkymät ovat tässä vaiheessa erittäin lupaavat", toteaa festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Otetaanpa tähän väliin vaihteeksi hieman mieltäylentäviä uutisia festivaalimaailmasta. Seinäjoen Provinssi nimittäin tiedottaa lyöneensä ensi vuoden ajankohtansa lukkoon ja miten tälle vuodelle hankittujen lippujen kanssa voi toimia. Myös ensi vuoden ohjelmistoa kasataan jo kuumeisesti ja festivaalijohtaja Sami Rumpusen mukaan silläkin alueella näyttää tilanteesen nähden valoisalta.

”Tähän aikaan keväästä – aivan kuten aikaisempina vuosinakin – olemme jo tehneet seuraavalle vuodelle lukuisia merkittäviä pääesiintyjätarjouksia. Tämä oli tilanteemme jo ennen koronaepidemian puhkeamista. Festivaalin peruuntumisen myötä rakennamme ensi vuodelle uutta ohjelmakokonaisuutta, joka tulee olemaan yhdistelmä niitä tälle vuodelle bookattuja artisteja, joiden on mahdollista esiintyä Provinssissa vuonna 2021 sekä täysin uusia ensi vuodelle valmiiksi suunnitelmissa olleita nimiä”, Rumpunen avaa.

”Näkymät ovat tässä vaiheessa erittäin lupaavat enkä epäile yhtään, etteikö Provinssin 2021 ohjelmisto tulisi taistelemaan kaikkien aikojen kattauksen tittelistä. Julkaisemme esiintyjiä ensi vuodelle heti, kun se on mahdollista, mutta emme ikävä kyllä vielä osaa sanoa, tapahtuuko se jo kesällä vai vasta syksyllä niin kuin yleensä.”

Provinssi järjestetään ensi vuonna tuttuun tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin eli 1.-3. heinäkuuta. Marttilan koulumajoituksen sekä Camp Konttikylän lippuja lukuun ottamatta kaikki kesälle 2020 ostetut lipputyypit käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.

Yhden ja kahden päivän liput on mahdollista vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun – mikäli kyseinen päivä ei ole jo myyty loppuun – 31.3.2021 saakka. Tämä siis tarkoittaa, että esimerkiksi kesän 2020 festivaalien perjantailipun voi vaihtaa vuoden 2021 lauantailippuun. Yhden ja kahden päivän liput voi myös päivittää useamman päivän lippuun maksamalla lippujen välinen erotus. Lippujen vaihto onnistuu siinä lippukaupassa, josta lippu on hankittu. Vaihdosta peritään lipunmyyjän normaali päivitysmaksu.

Liput on myös mahdollista palauttaa. Lisätietoja löydät täältä.