Slash kehuu Mötley Crüe -elokuvaa, tyrmää ajatukset Guns N’ Rosesin omasta leffasta – ”Ei tunnu millään lailla mahdolliselta”

Bändiltä löytyy sen sijaan runsaasti arkistomateriaalia, josta voisi koostaa dokumentin.

Kitaravelho Slash kertoi hiljattain chileläisen Futuro 88.9 -radion haastattelussa pitäneensä kovasti Mötley Crüen elämäkertaelokuva The Dirtistä. Siitäkin huolimatta, ettei hän yleensä pidä elokuvista, joissa näyttelijä esittää tosielämän rokkaria – nämä kun harvoin onnistuvat tuomaan esikuviensa rosoisuutta autenttisesti esille.

”Näin Mötley-elokuvan pari päivää sitten ja se oli mielestäni hyvä. Se oikeasti vei minut takaisin alkuaikoihin 80-luvulle ja heidän uransa läpi, koska muistan hyvin kaiken, mitä matkan varrella tapahtui. Lisäksi se antoi käsityksen sellaisista sisäisistä asioista, joista en ollut täysin tietoinen. Lopputulos on hyvä”, Slash kehuu.

Omaa elokuvatuotantoyhtiötään pyörittävä Slash ei kuitenkaan ole kiinnostunut siirtämään Guns N’ Rosesin tarinaa valkokankaalle tai kuvaruuduille The Dirtin tapaan, vaikka musiikkielokuvat ovatkin juuri nyt kovassa huudossa.

”En pysty kuvittelemaan, että yrittäisimme löytää tyyppejä esittämään bändin eri jäseniä. Se ei tunnu millään lailla mahdolliselta”, Slash nauraa.

”Mutta meillä on paljon keikkataltiointeja 90-luvulta ja tyyliin 24/7-kuvattua materiaalia vuodesta 1991 vuoteen 1994 jokapäiväisestä elämästä Guns N’ Rosesin kiertueilta. Ne ovat lojuneet vuosia jossain holvissa ja haluaisin todella, että se materiaali käytäisiin joskus läpi ja julkaistaisiin. Katsotaan, tapahtuuko niin koskaan.”