Slash muistelee, kuinka kaikki muuttui Axl Rosen kanssa jammaillessa – ”Kaikki laulajat olivat siihen saakka olleet huonoja”

28.12.2021 11:00

Guns N’ Roses -kitaristi Slash jutusteli hiljattaisessa Revolver-lehden haastattelussa musiikillisesta historiastaan sekä tapaamistaan rock-legendoista. Puhetta riitti myös a-luokan laulajien, kuten Axl Rosen ja Myles Kennedyn kanssa työskentelystä. Ensin mainittu aiheuttikin silinteripäiselle kitarajumalalle varsinaisen ahaa-elämyksen, mitä tulee musiikin ja laulun yhdistämiseen.

”Olin työskennellyt erilaisten laulajien kanssa jonkin aikaa, ja sitten kun olin tavannut Axlin ja aloimme jammailla yhdessä, hän oli ainoa laulaja joka toi tunteellista sisältöä peliin ja joka vaikutti minuun emotionaalisesti energiatasolla. Kappale nousi yllättäen aivan uudelle tasolle, ja saatoin tuntea sen”, Slash sanoo.

”Silloin tajusin missä musiikki ja laulu todella kohtaavat”, mies jatkaa. ”Sitä ennen kaikki joiden kanssa olin työskennellyt olivat olleet surkeita, eikä minulla ollut käyttöä moiselle touhulle, joten soitin mieluummin instrumentaalisesti. Mutta silloin tavoitin ensimmäistä kertaa pikantin tunteen joka seuraa siitä, kun asiat löytävät toisensa niin lyyrisesti kuin laulun ja musiikinkin osalta.”

Lisää luettavaa