Slashilla on rohkaisevia sanoja kaikille uutta Guns N’ Roses -albumia odottaville

AOP

Guns N’ Roses -kitaristi Slash on joutunut tuoreinta Living the Dream -soololevyään promotessaan vastaamaan luultavasti vähintään yhtä moniin Gunnareihin, kuin soolouraansakin liittyviin kysymyksiin. Erityisesti mieheltä on tiedusteltu kieli pitkällä uuden Guns N’ Roses -albumin mahdollisuutta. Tällä kertaa vuorossa oli Los Angeles Times.

”En halua sanoa mitään, mikä saa ihmiset luulemaan että jotain on tekeillä, sillä mitään ei ole lyöty lukkoon”, Slash aloittaa varovasti. ”Se on kuitenkin ehdottomasti mielessäni. Tiedän, että se on myös Axlin [Rose] ja Duffin [McKagan] mielessä. Se on vaan yksi niistä jutuista, jolle et halua lyödä aikarajoja. Annat vain asioiden tapahtua omalla painollaan.”

Yhteen palanneen Guns N’ Rosesin vastikään päättynyt Not in This Lifetime… -kiertue osoittautui lopulta kaikkien aikojen neljänneksi tuottoisammaksi, joten kysyntää orkesterin patentoimalle katurockin ja mahtiballadien hybridille tuntuisi ainakin löytyvän. Gunnareiden edellisestä klassisen kokoonpanon äänittämästä studioalbumista, vuoden 1993 The Spaghetti Incident? –cover-levystä on vierähtänyt jo neljännesvuosisataa. Edellinen Guns N’ Roses -albumi, jonka työstöön myös Slash ja Duff osallistuivat, ilmestyi puolestaan vuonna 2008.

Slash julkaisi neljännen sooloalbuminsa, Myles Kennedyn ja The Conspiratorsin kanssa työstetyn Living the Dreamin viime viikolla.