”Uskoakseni kaikki haluaisivat tehdä jotain yhdessä” – Slash kommentoi uuden Guns N’ Roses -materiaalin mahdollisuutta

Guns N’ Roses -kitarasankari Slash teki yllätysvisiitin radiopersoona Eddie Trunkin juontamaan Trunk Nation LA Invasion: Live From The Rainbow Bar & Grill -tapahtumaan perjantaina. Juttutuokion aikana Slash paljasti muun muassa sen, että yhtyeen liki 3-vuotiseksi Not in this lifetime -kiertueeksi paisuneen paluun oli alunperin tarkoitus käsittää vain viisi keikkaa.

— Se oli alkuperäissuunnitelma. Meillä ei ollut sen kummempia pidemmän tähtäimen suunnitelmia. Axl ja minä juttelimme ja ajattelimme, että olisi siistiä esiintyä Coachellassa, sillä olimme saaneet sieltä esiintymistajouksia jo vuosien ajan, mutta emme olleet koskaan tarttuneet niihin. Koska olimme nyt taas hyvissä väleissä, se vaikutti hyvältä ajatukselta. Se oli siis fokuksemme: teemme nämä kaksi keikkaa ja lämmittelyt niitä varten. Niinpä heitimme keikan Troubadourissa, yhden Vegasissa sekä Meksikon- ja Coachellan-konsertit. Kaikki meni todella hyvin ja palaset vain loksahtivat paikoilleen. Niinpä sanoimme, että ’Ok, tehdään tämä meille tarjottu jenkkirundikin nyt vielä’, ja siitä hommat lähtivät vain paisumaan, mies turinoi.

Entäs sitten se paljon huhuiltu ja kaivattu uusi Gunnari-materiaali?

— Olemme keskustelleet aiheesta. Uskoakseni kaikki haluaisivat tehdä jotain yhdessä, joten katsotaan mitä tapahtuu. Olemme olleet nyt kuitenkin kiireisiä juostessamme ympäri planeetta, Slash päättää toiveikkaasti.

Slash julkaisee uuden Living The Dream -nimeä kantavan albumin Myles Kennedyn ja The Conspiratorsin kanssa syyskussa.