Slipknot-keulakuva Corey Taylor muistelee bändin alkuaikoja: ”Mulkkujen pääesiintyjien kanssa keikkailu on kaikkein pahinta”

Slipknot-keulakuva Corey Taylor ja Beartooth-laulaja Caleb Shomo vierailivat BBC Radio 1 Rock Show With Daniel P. Carter -ohjelmassa jutustelemassa kokemuksistaan yhtyeidensä nokkamiehinä. Miehiltä tiedusteltiin muun muassa sitä, millaista on kiertää ”mulkkujen pääesiintyjien” kanssa.

”Se on kaikkein pahinta”, Taylor tokaisee. ”Se aikarajojen hierominen naamaan. Sen takia Clown [Slipknot-perkussionisti Shawn Crahan] rikkoo niitä — ihan vain sen takia. Silloin kun olimme aloittelemassa”, – mies viittaa ilmeisesti vuoden 1999 kiertueeseen Coal Chamberin ja Machine Headin kanssa – ”he laittoivat aikarajat näkyville lavalle, vaikka kolme neljäsosaa yleisöstä oli paikalla katsomassa meitä. He hieroivat kelloja naamoihimme kuin näyttääkseen, että ’Ette ole vielä huipulla.’ Sen takia ryhdyimme pääesiintyjäksi. Meidät pakotettiin siihen. Ihan oikeasti. Olimme vain, että ’Oikeasti? Selvä on sitten. No katsotaas.’ Sitten kaikki nuo bändit lämmittelivätkin meitä.”

Taylorilta kysyttiin myös, että mikä saa miehen esiintymään alkuvuosien kaltaisella intesiteetillä yhä tänäkin päivänä.

”Koen positiivista ja negatiivista kilpailua monilta bändeiltä”, mies kuvailee. ”Erityisesti kun rundaamme mahtavien bändien kanssa. Kun olimme kiertueella teidän kanssanne”, – Beartoothia tarkoittaen – ”teidän katsomisenne sai minut haluamaan hyppäämään lavalle. Minulle se inspiraatio tulee ystäviltä, vihamiehiltä ja aivan kaikilta. Sille ei ole rajoja. kaikkien näiden vuosien jälkeen sen olemassaolo tuntuu hyvältä. Se saa minut tuntemaan, että teen tätä edelleenkin oikeista syistä.”