Slipknotin Clown povaa bändin keikkailevan jatkossa huomattavasti vähemmän – määrä korvattaisiin laadulla

Clown haaveilee muun muassa residenssikeikoista, joissa soitettaisiin levyjä alusta loppuun.
23.5.2023 19:14

Intensiivisistä keikoistaan tunnetulla Slipknotilla on edessään jälleen kiireinen kesä festariesiintymisten merkeissä. Tuoreessa Kerrang!-lehden haastattelussa perkussionisti ja perustajajäsen Shawn ”Clown” Crahan kuitenkin toteaa, ettei vuonna 1995 perustetun, Concert Archives -sivuston mukaan puolisentoistatuhatta keikkaa heittäneen bändin tahti tule kuitenkaan pysymään yhtä tiiviinä enää kauaa.

”Ainoa jumala jonka tiedän, on lähteä tien päälle ja soittaa musiikkiamme. Olen aina halunnut sitä pelastusta; alkoholistiperheessä kasvaessa musiikki oli lahja, joka auttoi pääsemään siitä irti. Mutta voin luvata, ettemme voi pitkään keikkailla kuten ennen, koska emme enää kestä sellaista”, Crahan toteaa.

Perkussionistin mukaan tämä tarkoittaisi kuitenkin sitä, että määrä korvattaisiin laadulla ja faneille voitaisiin tarjota paljon spesiaalimpia keikkakokemuksia.

”Näen mielessäni useita päiviä pienemmissä keikkapaikoissa. Eikö olisi mahtavaa, jos me olisimme vaikka seitsemän päivää New Yorkissa, Lontoossa tai missä tahansa, sopivan kokoisessa venuessa ja soittaisimme jokaisen levymme kokonaan introineen, pukuineen ja kaikkine juuri siihen ajanjaksoon liittyvine tuotantoineen päivineen? Se olisi aika siistiä”, Crahan pohtii.

”On paljon biisejä, joita emme ole koskaan soittaneet livenä. Paljon paikkoja, joissa emme ole vielä esiintyneet. Sitä ei voi hyväksyä!”

Viime vuonna Suomessa vieraillut Slipknot ei tällä kierroksella saavu näille nurkille, vaan fanien täytyy matkustaa esimerkiksi Tanskan Copenhelliin, mikäli mielivät nähdä naamiobändin lavalla tänä kesänä.

Lisää luettavaa