Slipknotin kanssa kilpailleen bändin laulajalta tylyä kommenttia ex-yhtyeestään: ”Toivon, että he kuolevat hitaasti”

30.7.2016 19:55

Yhdysvaltain Clevelandista ponnistavan Mushroomheadin ja Iowan ylpeys Slipknotin välille on soviteltu kiistaa jo vuosituhannen vaihteesta lähtien. Molemmat soittavat toki aggressiivista metallia ja pukeutuvat maskeihin, mutta siihen yhtäläisyydet sitten loppuvatkin, ainakin mikäli orkesterin entistä vokalistia Waylon Reavisia on uskominen.

Mies nimittäin kommentoi taannoin Rock Rage -radio-ohjelmassa Slipknotin olevan yksinkertaisesti se parempi yhtye.

– Slipknot on parempi ja sillä siisti. Corey Taylor, olet helkkarin kova laulaja. Slipknot, te olette loistavia. Tämä on minun mielipiteeni, enkä ollut Mushroomheadissa hommien mennessä päin persettä. Slipknot vain on selvästi parempi bändi.

Seuraavista kommenteista voisi hätäisempi kenties päätellä Reavisin eron entisestä yhtyeestään sujuneen hieman riitaisammissakin merkeissä:

– Tiedättekö miksi Mushroom ei ole lyönyt kunnolla läpi? Koska he ovat kusettaneet bisneksen kaikkia ihmisiä. He puhuvat paljon paskaa. He eivät välitä teistä. He haluavat vain rahanne. He ovat hirveitä ihmisiä. Mushroomhead ei ole mitään. Toivon, että he kuolevat hitaasti. Toivottavasti myös heidän fanipohjansa pienenisi pienenemistään. En tule koskaan enää laulamaan lauluakaan heidän kanssaan. Toivon vain, että en olisi koskaan tavannutkaan heitä.

Sillä lailla.

Lisää luettavaa