Sokea 18-vuotias Misca etsii soittajia bändiinsä – rumpalilla motivaatio kohdillaan

Levykaupan seinään jätettyyn ilmoitukseen tarttui aluksi vain yksi henkilö.
11.4.2016 14:26

Lappeenrannan Uutiset kertoi viime viikon lopulla 18-vuotiaasta rumpalista Misca Muhlista. Sokea nuori mies oli jo tovin etsinyt soittajia ympärilleen tarkoituksenaan perustaa metal-henkinen bändi, jonka esikuvina toimisivat muun muassa yhtyeet Entwine, Metallica, Volbeat, Tuoni, Kotiteollisuus, Mokoma, Stam1na ja Takalaiton.

”Opiskelija-asuntolan kerhotilassa minulla on akustiset rummut. Lappeenrannan treenikämpällä on akustinen setti ja kotona sähkörummut.”

Muhlin lappeenrantalaisen levykaupan ilmoitustaululle jättämään viestiin oli viime lauantain uutisointiin mennessä tarttunut vain yksi kiinnostunut.

– Yksi vastaus tuli, mutta se henkilö ei ollut sellainen, mitä haettiin, Muhlin kerrottiin todenneen.

Näkörajoitteisuutensa Misca Muhli halusi nostaa esiin oma-aloitteisesti, sillä yhteissoitosta kiinnostuneiden oli hänen mukaansa hyvä tietää heti kättelyssä ”minkälaisesta soittajasta on kysymys”.

Hakusessa tuntejakin päivässä harjoittelevalla Miscalla raportoitiin olevan iältään samaa luokkaa olevat kitaristi ja basisti sekä jatkossa mahdollisesti lisääkin soittajia.

– Opiskelija-asuntolan kerhotilassa minulla on akustiset rummut. Lappeenrannan treenikämpällä on akustinen setti ja kotona sähkörummut, motivoitunut soittoniekka jutteli.

Homma etenee

Bändiasian tiimoilta Muhliin on voinut olla yhteydessä hänen Facebook-artistisivunsa kautta.

Tavoitimme Miscan kommentoimaan tuoreeltaan, josko hakuprosessissa olisi viikonlopun mittaan tapahtunut edistystä.

– Yhteydenottoja on tullut. Koulussa on nyt aika paljon suhinaa, mutta tarkoitus on saada vastausviestejä lähetettyä tämän viikon aikana, rumpali sanoo nyt.

Yksi suurista. (Misca ja Entwine, kuva: Facebook / Drummer Misca M)

Olkaahan kiinnostuneet edelleen aktiivisia, sillä haku on yhä auki.

Kuten Lappeenrannan Uutisten alkuperäisjutusta käy ilmi, treenikämppä ja muutkin perusfasiliteetit ovat tällä muusikoksi keväällä 2018 valmistuvalla herralla jo asianmukaisella tolalla.

Pidetään myös itse kukin mielissä Muhlin keikkakulttuuriin liittyvä toive:

– Jollain tapaa kun saisi muille kuuntelijoille viestitettyä, että on rajoitteinen joissakin aisteissa. Esimerkiksi iskä joutuu suojaamaan lavan edessä, että en tule tönityksi ja tuupittavaksi. Kun en näe, niin en osaa odottaa sellaista.

Jutun lähde: Lappeenrannan Uutiset

Lisää luettavaa