Spekulaatiot Van Halenin tulevaisuudensuunnitelmista nousivat uudelle tasolle – Tunnettu radiojuontaja kertoo mielenkiintoisista sisäpiirihuhuista

Eddie Trunkin saamien tietojen mukaan yhtye on lähdössä kiertueelle klassisella kokoonpanollaan.

Kerroimme hiljattain David Lee Rothin vihjailleen Vulture-lehden toimittajalle Van Halenin heittävän ensi vuonna jättikonsertin, jonka esiintyjälistakin olisi toteutuessaan enemmän kuin vaikuttava. Nyt lisää vettä huhumyllyyn on heittänyt tunnettu pitkän linjan radiojuontaja Eddie Trunk, joka kertoo kuulleensa vieläkin mielenkiintoisempia asioita bändin lähitulevaisuudensuunnitelmista.

”Minulla on paljon lähteitä, jotka työskentelevät musiikkialalla ja haluavat pysytellä nimettöminä – erään lähteen mukaan Van Halen tulee todellakin aktivoitumaan liverintamalla vuonna 2019. Haluan korostaa, että tämä on pelkkä huhu, mutta olen kuullut luotettavasta lähteestä, että yhtye lähtee kiertueelle vanhalla kokoonpanolla Michaelin [Anthony, basisti] kanssa ja kyseessä on jonkinlainen stadionpaketti”, Trunk kertoo.

Trunk painottaa, ettei mitään ole virallistettu tai lyöty lukkoon missään muodossa, mutta asiasta on liikkeellä erittäin painavia ja varteenotettavia huhuja, joita hän on kuullut lisäksi useammasta lähteestä. Mikäli huhut pitävät paikkaansa, tarkoittaisi tämä Michael Anthonyn nousevan lavalle Eddie ja Alex Van Halenin sekä David Lee Rothin kanssa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1984 Monsters of Rock -konsertin Saksan Nurembergissa,

Jäämme siis seuraamaan tilannetta mielenkiinnolla. Kuuntele ote Eddie Trunkin radiolähetyksestä alta, jossa hän kertoo näistä erittäin varteenotettavista huhuista.