Stam1nan juhlakonsertti siirtyy – ”Emme halua tinkiä tulesta ja tappurasta”

Jäähallispektaakkeli siirtyy lähemmäs joulua.

Metalliorkesteri Stam1nan oli tarkoitus juhlistaa 10 vuotta sitten ilmestynyttä Viimeinen Atlantis -pitkäsoittoaan jäähallikeikalla syyskuussa. Juhlakonsertin ajankohtaa on kuitenkin nyt päätetty lykätä hieman tuonnemmaksi koronaviruksen vuoksi. Soitto raikaa Helsingin Jäähallissa 20. joulukuuta ja jo ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi esiintymispäivä ei käy, voi liput palauttaa 15.9. mennessä ostopaikkaan.

”Elämä on kuin moshpit – aina sattuu ja tapahtuu. Siispä turvallisuus ennen kaikkea, kaverit takaisin jaloilleen ja koko joukolla katse kohti tulevaa. Hyvä puoli jäähallikeikan siirtämisessä on se, että näin saamme toteutettua kaikkien aikojen suurimman Stam1na-show’n täydessä loistossaan. Emme halua tinkiä tulesta ja tappurasta. Lisäksi, saamme jatkaa kesällä käynnistynyttä sävellystyötä keskeytyksettä” kommentoi nokkamies Antti Hyyrynen.

Elokuussa Stam1nan voi nähdä keikoilla Rock In The City -keikoilla Joensuussa, Jyväskylässä ja Porissa. Yhtyeen on määrä aloittaa seuraavan albuminsa äänitykset vielä kuluvan vuoden aikana.

STAM1NAN VIIMEiNEN ATLANTIS -JUHLAKEIKKA SIIRTYY JOULUKUULLE‼️ Stam1nan Viimeinen Atlantis -keikka siirtyy syyskuulta…

Julkaissut Fullsteam Agency Maanantaina 27. heinäkuuta 2020