Steve Harris ja Paul Di’Anno tapasivat vuosien tauon jälkeen – Videota ja kuvaa vanhojen Iron Maiden -tovereiden kohtaamisesta julki

Kahdella ensimmäisellä levyllä laulanut Di'Anno katsoi myös yhtyeen keikkaa hyvän matkaa.
23.5.2022 17:35
Vasemmalla Paul Di'Anno vuonna 2013, oikealla Steve Harris vuonna 2018.
Di'Anno: Kevin Nixon / Future / Shutterstock / All Over Press, Harris: Mattias Ericsson / Stella Pictures

Kuten jo aiemmin tänään uutisoimmekin, Iron Maiden potkaisi parin viikon päästä Suomeenkin ulottuvan Legacy of the Beast -kiertueen käyntiin viime viikonloppuna Kroatian Zagrebissa. Nyt Blabbermouth tietää kertoa, että ennen konserttia koettiin historiallinen hetki, kun yhtyeen kahdella ensimmäisellä levyllä laulanut, bändissä vuosina 1978–1981 vaikuttanut Paul Di’Anno ja bändin perustajajäsen basisti Steve Harris kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa moneen, moneen vuoteen.

Entiset bänditoverit tapasivat takahuoneessa ennen keikkaa ja Di’Anno myös jäi katsomaan yhtyeen konserttia aina encoreen saakka. Kohtaamisesta otti video- ja kuvatodisteita Stjepan Juras, joka huolehtii Di’Annosta, jonka pahaan kuntoon menneitä jalkoja hoidetaan parhaillaan Kroatiassa. Videota ja kuvaa voit katsoa tuosta alempaa.

Pyörätuolissa istuva Di’Anno nähtiin myös viime viikonloppuna lavalla monen vuoden tauon jälkeen. Di’Anno nimittäin esiintyi Iron Maidenin keikkaa edeltävänä iltana Zagrebin Bikers Beer Factoryssä ja esiintyminen myös kuvattiin tulevaa dokumenttia varten. Videokuvaa Di’Annon konsertista voit katsoa täällä.

Lisää luettavaa