Steve Harris sanoo, ettei Iron Maiden olisi ansainnut vuoden 2011 Grammyään: ”Saimme sen kappaleesta, joka ei kuulunut parhaimpiimme”

Pohjois-Amerikan kiertueelle suuntaavan Iron Maidenin basisti/biisintekijä Steve Harris sanoo tuoreessa haastattelussaan, että yhtyeen El Dorado -kappaleesta vuonna 2011 pokkaama Grammy-palkinto ei ollut täysin ansaittu. The Final Frontier -albumilta lohkaistu single sai aikoinaan parhaan metalliesityksen Grammyn, joka on samalla yhtyeen historian ainoa ko. kinkereistä pokkaama pysti.

”Ollakseni rehellinen, saimme sen mielestäni kappaleesta, joka ei kuulunut parhaimpiimme”, Harris kommentoi Miami New Timesille. ”Mielestäni emme oikeastaan olisi ansainneet sitä juuri sillä, mutta ehkäpä jollain toisella biisillä kyllä. Se oli kaikkiaan vähän outo juttu.”

Samaisessa haastattelussa Harris kertoo salaisuuden yhtyeen pitkäikäisyyden taustalla löytyvän loputtomasta rundaamisesta.

”Kun aloitimme, emme edes ajatelleet tulevamme maailmanlaajuisesti bändiksi. Sellaiseksi kuitenkin muodostuimme”, mies lisää. ”Se ei ollut tavoitteena aloittaessamme. Sitä vain kokeilee erilaisia juttuja ja tässä sitä sitten ollaan.”