Steven Adlerilla edelleen svengi tallella – Ex-rumpali soittaa Guns N’ Rosesin rokkiklassikkoa ensimmäistä kertaa videolla

Guns N’ Rosesin alkuperäinen, debyyttialbumi Appetite For Destructionilla soittanut rumpali Steven Adler erotettiin bändistä 1990 tämän huumeongelmien vuoksi. Vuosien ajan päihteiden kanssa taistellut Adler on nykyään kuitenkin hyvässä kunnossa ja onpahan mies vieraillut Guns N’ Rosesin paluukiertueellakin useammalla keikalla. Adlerille ominainen svengi on edelleen tallella ja tämä video todistaa sen myös.

Adlerin ystävä Ash Avildsen on julkaissut Instagramissaan videon, joka on kuvattu Adlerin kotona. Avildsen pyysi ystäväänsä soittamaan oman suosikkikappaleensa, Terminator 2 -elokuvastakin tutun You Could Be Minen. Kappale löytyy Use Your Illusion II -albumilta (1991) ja sillä soittaa Adlerin korvannut Matt Sorum. Adleria nähdään tai kuullaan harvemmin soittamassa mitään Appetite For Destructionin ulkopuolista GN’R-materiaalia, mikä tekee pätkästä monessa suhteessa harvinaislaatuisen.

Guns N’ Roses kiertää parhaillaan paluukiertueellaan Etelä-Amerikkaa ja alkuvuodesta 2017 yhtye suuntaa Aasiaan. Myös Euroopan-kiertueesta liikkuu villejä huhuja, mutta mitään todella varteenotettavaa tietoa asiasta ei vielä ole.