Surullisia uutisia: UFO-kitaristi Paul Raymond, 73, on kuollut kesken yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertueen

AOP

UFO:ssa kitaristina ja kosketinsoittajana vaikuttanut Paul Raymond on kuollut vain viikko sen jälkeen, kun yhtye soitti ainakin toistaiseksi viimeisen keikkansa Lontoon Forumilla. 73-vuotias muusikko menehtyi elämänkumppaninsa mukaan sydänkohtaukseen.

”Epätoivoisena ja sydän rikki, kyynelehtien ja tuntien, että tämä tuska tappaa minut, joudun ilmoittamaan kauniin ja rakastamani Paul Raymondin kuolleen tänään”, Sandra kirjoittaa Facebookissa julkaisemassaan päivityksessä. ”Lääkärit yrittivät elvyttää häntä, ja onnistuivatkin siinä ensin, mutta sitten hänen elintoimintonsa lakkasivat uudelleen eikä mitään ollut enää tehtävissä. Hän menehtyi sydänkohtaukseen.”

”Hän nautti viimeisestä kahdesta viikosta kiertäessään UFO:n kanssa Iso-Britanniaa ja Irlantia, ja hän odotti kovasti loppuvuoden keikkoja”, Sandra jatkaa. ”Tulen rakastamaan häntä ikuisesti ja toivon hänen lepäävän rauhassa ennen kuin tapaamme jälleen toisella puolella.”

”Olemme tänään aivan liian järkyttyneitä kirjoittamaan mitään muuta, kuin jakaaksemme oheisen Sandran päivityksen”, UFO kirjoittaa omilla Facebook-sivuillaan.

Raymond liittyi UFO:n riveihin vuonna 1976 ja soitti yhtyeen Lights Out-, Obsession- ja No Place to Run -klassikkoalbumeilla sekä legendaariseksi muodostuneella Strangers In The Night -livealbumilla. Raymond soitti myös Michael Schenker Groupin toisella studioalbumilla, vuonna julkaistulla 1981 MSG:llä.

Tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan viettävä UFO soittaa vielä joukon festarikeikkoja Euroopassa kesä- ja heinäkuun mittaan ja suuntaa sen jälkeen Last Orders -nimiselle Yhdysvaltain-kiertueelle lokakuussa. Yhtyeen viimeinen konsertti viime vuonna eläköitymisestään tiedottaneen solisti Phil Moggin kanssa on näillä näkymin vuoden 2020 Rock Legends -risteilyllä, joka starttaa Floridan Fort Lauderdalesta helmikuussa.