Taas mennään: Slayer-nokkamiehen poliittiset julkaisut sosiaalisessa mediassa hämmentävät ja suututtavat jälleen

Tom Araya sohii jälleen ampiaispesää.
30.10.2018 08:48

Parhaillaan jäähyväiskiertueellaan olevan thrash metal -jätti Slayerin nokkamies Tom Araya on jälleen onnistunut hämmentämään ja suututtamaan seuraajiaan sosiaalisessa mediassa jakamalla Instagram-tilillään kuvan, jossa ”vertaillaan” konservatiiveja ja liberaaleja. Kuvan pointtina on lähinnä haukkua liberaaleja ja todeta näiden olevan ”pahoja”, kun taas konservatiivit ovat ”hyviä”.

Kuvassa todetaan muun muassa, että ”Jos konservatiivi ei pidä aseista, hän ei osta sellaista. Jos liberaali ei pidä aseista, hän haluaa kaikki aseet laittomiksi” ja ”Jos konservatiivi tarvitsee terveydenhuoltoa, hän ostaa sellaisen tai valitsee työn, joka sellaisen tarjoaa. Liberaali vaatii muiden maksavan hänen terveydenhuollostaan”.

”Pakko kysyä kaiken tämän mielettömyyden keskellä. Minä seison järjen puolella. Kommentit ja mielipiteet ovat tervetulleita”, Araya kirjoittaa saatteeksi – ja kommentteja onkin satanut lyhyessä ajassa jo lähemmäs toista tuhatta, kun poliittiset puolet tappelevat keskenään.

”Julkaisiko Tom Araya juuri konservatiivipropagandaksi tehdyn meemin? Ihan oikeasti? Äh! Tämä typeryys sattuu”, kommentoi eräs seuraaja.

”Liberaalinössöt eivät kestä totuutta”, toteaa puolestaan eräs toinen.

https://www.instagram.com/p/Bph9QWagjer

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Arayan ympärillä kuohuu tämän poliittisten some-julkaisujen vuoksi. Reilu vuosi sitten tämä oli jakanut Slayerin Instagram-sivuille photoshopatun kuvan yhtyeestä Donald Trumpin kanssa. Kuva otettiin nopeasti pois, mutta Araya julkaisi sen uudelleen ja kirjoitti saatteeksi Trump-kriitikoita haukkuvia kommentteja, joissa heitä kutsuttiin muun muassa ”snowflake-porukaksi”.

”Minä vain jaoin kuvan, joka oli mielestäni hauska. Mutta nämä ihmiset eivät ymmärrä edes vitsiä. He eivät osaa nauraa itselleen. He eivät osaa pitää hauskaa. On uskomatonta, että asiat ovat menneet tähän pisteeseen. Olemme vinkujien luvattu maa”, Araya kommentoi aihetta myöhemmin.

Lisää luettavaa