”Taivas näyttäisi nyt löytäneen soolokitaristinsa” – Dave Mustaine kunnioitti Alexi Laihoa radio-ohjelmassaan

Megadeth-kippari Dave Mustaine kunnioitti edesmennyttä Alexi Laihoa isännöimässään Gimme Radion The Dave Mustaine Show’ssa.

”Koimme kuluneella viikolla traagisen menetyksen kun ystäväni – ja varmasti teidän muidenkin ystävä –, Children of Bodomin Alexi Laiho menehtyi”, Mustaine toteaa. ”Tunsin hänet lempeänä sieluna ja hän oli uskomaton lahjakkuus. Itse asiassa kun tein [San Diegon sinfoniaorkesterin kanssa vuonna 2014] Symphony Interrupted -esitystä, näin hänen ja toisen kitaristin, en nyt muista hänen nimeään [Mustaine tarkoittaa mitä luultavimmin Roope Latvalaa], soittavan Vivaldia ja se oli hämmästyttävää.”

”Lepää rauhassa, ystäväni. Niin monet kaipaavat sinua ja rakastavat sinua”, Mustaine päättää. ”Taivas näyttäisi nyt löytäneen soolokitaristinsa.”

Mustaine paljasti myös hiljattain Rock ’N’ Roll Fantasy Camp Masterclass -tilaisuuden kysy ja vastaa -osiossa Megadethin työn alla olevan albumin työnimen.

”Albumin alustava nimi on tällä hetkellä The Sick, The Dying And The Dead”, Mustaine sanoo. ”Saatamme vielä muuttaa sitä, sillä on olemassa muitakin nimivaihtoehtoja, ja yleensä vaihtelen niitä neljä tai viisi kertaa ennen kuin pidän jonkin.”

Lisäksi mies jakoi todella lyhyen maistiaisen tulevasta musiikista. Voit käydä kuuntelemassa pätkän täältä.