Takahuoneeseen lyyhistynyt Joe Perry kiidätettiin viikonloppuna sairaalaan – kitaristin voinnista uusia tietoja

12.11.2018 08:45

Rockmaailma säikähti viikonloppuna pahanpäiväisesti, kun Aerosmithin Joe Perryn uutisoitiin joutuneen sairaalahoitoon. Perry esiintyi 10.11. vierailevana tähtenä Billy Joelin keikalla, ja lavalta takahuoneeseen päästyään kitaristi alkoi voida huonosti. Ambulanssi kutsuttiin paikalle, ja ensihoitajat joutuivat ujuttamaan hengitysputken Perryn henkitorveen hapensaannin turvaamiseksi. Hänet vietiin pikavauhtia sairaalaan.

Nyt Blabbermouth uutisoi Perryn tiedottajan kertoneen lisätietoja muusikon voinnista. Ilmeisesti pahin on ohi, ja tilanteesta selvittiin tällä kertaa säikähdyksellä.

”Perry pysyy edelleen sairaalassa, ja hän on hereillä ja reagoi ympäristöönsä [responsive]. Aerosmith-kitaristi ei voi kuitenkaan esiintyä tänään Rock and Roll Fantasy Camp -tapahtumassa Floridassa ja pyytää anteeksi poissaoloaan. Perryn odotetaan palaavan tielle myöhemmin tässä kuussa”, tiedottaja kertoo.

Huh, hyvä näin. 68-vuotias Perry esiintyi Suomessa edellisen kerran viime kesänä Hollywood Vampires -kokoonoanon kera. Pitkää ikää kitarasankarille!

Lisää luettavaa