Tältä näyttää ja kuulostaa, kun entiset Judas Priest- ja Megadeth-muusikot coveroivat heavy metal- ja rock-klassikoita

10.11.2019 12:25

Laulaja Tim ”Ripper” Owens (ex-Judas Priest, Yngwie Malmsteen), kitaristi Glen Drover (ex-Megadeth, King Diamond), rumpali Shawn Drover (ex-Megadeth, Eidolon) ja basisti Adrian Robichaud (Eidolon) konsertoivat viime keskiviikkona (6.11.) A Night of Metal -otsikon alla quebecilaisessa L’Anti Bar & Spectaclessa.

Miekkoset coveroivat heavy metalin ja raskaamman rockin suurimpien nimien tuotantoa ja settilistaan kuului muiden muassa AC/DC:n Highway to Hellin, Twisted Sisterin You Can’t Stop Rock’n’rollin ja Black Sabbathin The Mob Rulesin kaltaisia kappaleita.

Hiljattaisessa The Metal Voicen haastattelussa Owens kuvaili tapahtumaa seuraavasti: ”Se on siitä harvinainen rundi, että en soita Judas Priest -ajan biisejäni. Ihmiset aina sanovat, että ’Soita Burn in Hell’ tai se tai tuo. Noh, kierrän soolona jatkuvasti ja soitan silloin noita biisejä. Palasin juuri Etelä-Amerikasta ja esitin One on Onen, Hell is Homen ja Burn in Hellin. Tämä on kuitenkin hauskanpitoa. Esiinnymme Night of Metal -nimen alla. Se on juuri sitä mitä Shawnin ja Glenin keksimä otsikko lupaakin. Se on täydellinen nimi meille, sillä me vain jammailemme — ja pidämme hauskaa. Otamme ehkä olusen ja astumme lavalle.”

Tältä meno näytti ja kuulosti:

Lisää luettavaa