”Tämä jätkä kuolee, tättärää” – Viikate-yhtyeen nokkamies näyttää, miten helposti biisejä syntyy

Näin syntyy kappale Kumiankka ja kuumaa liimaa.
18.3.2020 09:30

Laulu- ja soitinyhtye Viikate työstää parhaillaan seuraavaa pitkäsoittoaan. Ensimmäinen puolisko on jo äänitettynä ja toista puoliskoa lähdetään purkittamaan näillä näkymin toukokuussa. Uutta musiikkia on suunnitelmien mukaan tulossa yleisön kuunneltavaksi jo ensi viikolla.

Sitä odotellessa päätti yhtyeen biisintekijä ja nokkamies Kaarle Viikate ilahduttaa faneja Facebook-livevideolla, jossa suoraan aamusuihkusta tullut laulaja antoi lyhyen oppitunnin siitä, miten niitä uusia biisejä oikein tehdään. Paras ja miehen itsensä hyväksi kokema tapa on lähteä imitoimaan jotain omaa suosikkikappaletta ja tälle videolle esimerkiksi valikoitui Slayerin Seasons In The Abyss, jonka tunnelmaa Kaarle lähtee oppitunnissaan tavoittelemaan. Alapuolelta (tai Viikatteen Facebook-sivuilta) voit kuulostella, miten hyvin Kaarle pyrkimyksissään onnistuu.

Biisinteon ja aamukahvin hörppimisen lomassa laulaja myös lupailee yhtyeen tekevän myöhemmin lisää livestriimauksia, jahka uutta musiikkia on saatu julki. Sitä odotellessa siis!

Lisää luettavaa