”Tämä on sinulle, isä” – Chris Cornellin lapset pitivät koskettavan kiitospuheen vastaanottaessaan laulajan Grammy-palkintoa

https://www.youtube.com/watch?v=WuUZy5B205E

Cornell palkittiin postuumisti vuoden parhaasta rockesityksestä.

Yhdysvalloissa palkittiin viime yönä jälleen musiikkialan tekijöitä Grammy-gaalassa. Yksi voittajista oli Soundgardenista, Audioslavesta, Temple Of The Dogista sekä soolouraltaan tunnettu Chris Cornell, joka sai postuumin Grammyn Best rock performance -kategoriassa When Bad Does Good -soolokappaleestaan. Palkinnon vastaanottivat laulajan lapset Toni ja Christopher, jotka pitivät myös koskettavan kiitospuheen.

”En olisi koskaan uskonut, että seison tässä ilman isääni. Olen varma, että hän olisi ylpeä ja otettu. Hän oli rock-ikoni, grungen kummisetä ja liikkeen luoja. Hän koskettikin miljoonia sydämiä, me muistamme hänet ennen kaikkea parhaana isänä ja sankarinamme”, Christopher sanoi.

”Hänen äänensä oli hänen visionsa ja musiikki hänen rauhansa. Kiitos äidillemme – hänen rakkautensa, muusansa ja pelastajansa, joka jatkaa isämme perinnön kantamista. Tämä on sinulle, isä”, Toni lisäsi.

Kyseessä oli Cornellin kolmas Grammy-voitto. Hän on aiemmin pokannut pystit Soundgardenin kanssa parhaasta metalliesityksestä (Spoonman) sekä hard rock -esityksestä (Black Hole Sun) vuonna 1994.