Tarua vai totta: Uhkasiko Geezer Butler veitsellä Malcom Youngia?

26.6.2014 18:47

Sitkeästi hengissä pysyneen tarinan mukaan Black Sabbathin basisti Geezer Butler uhkasi AC/DC:n Malcolm Youngia veitsellä, kun yhtyeet kiersivät yhdessä vuonna 1977. 

Butler kertoo Classic Rockissa oman versionsa – Youngin ”vastaustahan” voi olla varsin vaikea onkia esiin, kun mies on ainakin nyt varsin huonossa kunnossa (paranemista!):

– Ei, en uhannut häntä veitsellä. Kannoin toki niihin aikoihin aina mahdollisuuksien mukaan linkkuveistä, sillä huonomaineisella synnynseuduillani Astonissa kaikilla oli veitsi. Sitten eräänä päivänä naksuttelin linkkariani auki ja kiinni backstagella, kun Malcolm tuli luokseni… puhumaan paskaa Sabbathista, basisti muistelee.

– No, otimme kuitenkin juomat yhdessä, eikä tilanteessa ollut mitään uhkaavaa. Tai ilmeisesti Malcolm koki linkkuveitsen naksuttelun jollakin tavalla uhkaavana, sillä hän tokaisi: ”Luuletko olevasi joku kovakin jätkä tuon veitsen kanssa?” Vastasin kummastellen, että mitähän hän nyt mahtaa tarkoittaa. Ja siinä todellakin se, mitään kummempaa ei tapahtunut!

No joo… Mikäli tämä on totuus niin totuus on taas kerran tylsempi kuin rockin mytologiaan kuuluva tarina!

Lisää luettavaa