Tiisu ja sinkkuelämän ristiriidat – Hae esiintymään musavideolle ja löydä elämäsi rakkaus

6.7.2016 11:33

Tiisu julkaisee tänään uuden Sinkkuelämää-singlen, joka kertoo sinkkuna olemisen yllättävistä ristiriidoista. Vapaus voi tuntua siistiltä, mutta välillä sitä tuntee olonsa todella tyhjäksi, kuvailee laulaja Henrik Illikainen kappaleen sanomaa.

– Vaikka meillä on selittämätön kiinnostus jotain mystistä seikkailua kohtaan, jännällä tavalla moni meistä kuitenkin lopulta kaipaa sitä pysyvää läheisyyttä. Ja monesti se sinkkuelämä ei edes ylly mitenkään niin villiksi ja vapaaksi kuin oli kuvitellut. Sitä istuu vaan baareissa ja festareilla kattelemassa ja vaikeilemassa, että kuinka tässä nyt toimitaan. Tai niin mulla kävi, Illikainen nauraa.

– Tämä kappale ei kuitenkaan väitä, että sinkkuelämä olisi kauheaa. Päinvastoin, se voi olla todella ihanaa, varsinkin jos osaa päästää ennakko-odotuksista ja antaa mennä vaan omalla painollaan.

Sinkkuelämää-kappaleeseen tullaan myös kuvaamaan Tiisun tyyliin omaperäinen ja innovatiivinen video. Alkuperäinen idea heinäkuun aikana kuvattavaan musiikkivideoon syntyi Illikaisen kuullessa, kuinka Tiisun Mitä maailma multa odottaamusiikkivideon kuvauksissa pari vapaaehtoista avustajaa ihastuivat toisiinsa, ja päätyivät lopulta kihloihin.

Niinpä Tiisu halusi jatkaa amorin apulaisena toimimista ja päätti tehdä Sinkkuelämää-kappaleelle musiikkivideon, joka toimii tavallisen videon lisäksi myös eräänlaisena treffipalveluna.

– Videolle haetaan esiintymään sinkkuja ympäri maan ja ainoa ehto mukaan pääsylle on täysi-ikäisyys. Tulemme kuvaamaan videolle ilmoittautuneita myöhemmin tiedotettavina ajankohtina ja osallistujat saavat itse päättää, mitä videolla tekevät ja millaisen kuvan itsestään antavat, Illikainen selventää.

– Jos videota katsova ihminen tuntee jonkun videolla esiintyvän tyypin kohdalla uteliaisuutta, ihastusta tai jopa rakkautta ensisilmäyksellä, voi hän lähettää meille vapaasti muotoillun treffihakemuksen. Me toimitamme sen eteenpäin, ja jos hakemukseen tulee positiivista vastakaikua, annamme molempien yhteystiedot toisillensa.

Videolle pääsee mukaan treffipalvelu Tinderin kautta. Jos siis törmäät Tinderissä 21-vuotiaaseen Tiisu-mieheen tai 25-vuotiaaseen Tiisuliina-naiseen, voit heidät matchaamalla päästä mukaan kuvauksiin. Mikäli et käytä palvelua etkä halua sitä puhelimeesi ladata, ei hätää: yhtye tiedottaa myöhemmin muista tavoista, miten pääset mukaan.

– Nyt voit bongata elämän rakkautesi, ihastuksen, tai vaikkapa uuden ystävän musiikkivideosta, Illikainen rohkaisee.

Tiisu kiertää kesällä Suomea seuraavasti:

9.7.2016 Turku, Ruisrock
9.7.2016 Aitoo, Kirkastusjuhlat
10.7.2016 Helsinki, Pitkä Kuuma Kesä (Alppipuisto)
13.7.2016 Oulu, Rotuaari Piknik
15.7.2016 Joensuu, Suloklubi
27.7.2016 Somero, Esakallio
29.7.2016 Rauma, Pitsiviikot
22.7.2016 Karkkila, Sunset Beach Party
23.7.2016 Orivesi, Tammisen temmellys
28.7.2016 Äänekoski, Keitelejazz
30.7.2016 Valkeakoski, työväen musiikkitapahtuma
6.8.2016 Outokumpu, Kumpurock

 

Lisää luettavaa