”Toivon että hän olisi elossa, ja että minulla ei edes olisi tätä pestiä” – Queen-solisti Adam Lambert suitsuttaa Freddie Mercurya

24.9.2019 20:56

Brian Mayn ja Roger Taylorin kanssa Queen-lipun alla vuodesta 2011 esiintynyt Adam Lambert pitää Freddie Mercurya suuressa arvossa. Pestinsä alkuperäistä haltijaa sankarinaan pitävä mies harmitteleekin hiljattaisessa haastattelussaan erityisesti sitä, ettei koskaan ehtinyt tutustua vuonna 1991 menehtyneeseen laulajalegendaan.

”Kuulen niin monilta alkuperäisen Queenin faneilta, erityisesti isiltä, että ’Teini-ikäinen poikani rakastaa Queenia’ – ja se johtuu Bohemian Rhapsody -elokuvasta”, Lambert kertoo radiokanava SiriusXM:lle. ”Mielestäni se on mahtavaa ja olen todella ylpeä bändistä ja erityisen onnellinen siitä, että tämä on luonut heille uutta populaarikulttuurillista momentumia.”

”He ansaitsevat sen ja kappaleethan ovat ajattomia – ne ovat fantastisia”, mies jatkaa. ”Mielestäni on mahtavaa, kuinka Freddie on sementoinut asemansa entistä suurempana ikonina. Häntä arvostetaan suuresti. Se että voin kantaa sankarini soihtua, on yksi niistä asioista, joita rakastan tässä bändissä.”

”En tuntenut häntä, mutta Brian May ja Roger Taylor väittävät, että meissä on paljon samankaltaisuuksia ja sanovat, että ’Tulisitte hyvin juttuun keskenänne – olisitte luultavasti nauttineet toistenne seurasta.’ Se merkitsee paljon”, Lambert lisää. ”Toivon, että olisin tuntenut hänet. Toivon että hän olisi elossa, ja että minulla ei edes olisi tätä pestiä. Hän oli hämmästyttävä.”

Lisää luettavaa