Tommy Lee joutui jättämään Mötley Crüen stadionkiertueen avauskeikan kesken – ”Ette voi uskoa tätä…”

Lee soitti kuitenkin setin ensimmäiset viisi kappaletta murtuneista kylkiluista huolimatta.
17.6.2022 08:42

Mötley Crüe aloitti eilen (16.6.) viimein stadionkiertueen yhdessä Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jettin kanssa. Kiertuetta on odotettu pelonsekaisin tuntein, varsinkin koska Mötley Crüe -solisti Vince Neilin lavakunto on viime aikoina ollut vähintäänkin kyseenalainen.

Kiertueen avauskeikka Georgian Atlantassa ei sujunutkaan täysin suunnitelmien mukaan, mutta ei kuitenkaan Neilistä johtuneista syistä. Sen sijaan rumpali Tommy Lee siirtyi sivuun soitettuaan ensimmäiset viisi biisiä ja loppukeikan ajaksi rumpusetin taakse istui muun muassa Ozzy Osbournen bändistä tuttu Tommy Clufetos. Lee kertoi kuitenkin yleisölle ja myöhemmin bändin some-kanavissa, että hänellä oli pätevä syy, miksi jätti keikan kesken.

”Ette voi uskoa tätä, mutta olen murtanut neljä kylkiluuta!” Lee kertoo.

”Olen kuitenkin toipunut ja lepäillyt ja vaikka lääkärien mukaan en saisi soittaa ollenkaan, tiedätte, miten itsepäinen olen ja taistelen kivun läpi jokaisen keikan niin pitkälle kuin pystyn! Mutta älkää pelätkö, Tommy Clufetos on täällä auttamassa kunnes olen takaisin sataprosenttisesti. Olemme odottaneet tätä hetkeä vuosia enkä aio missään nimessä jättää tätä väliin! Show jatkuu!”

Ei muuta kuin pikaista toipumista siis Tommy Leelle. Alempaa voit katsoa yleisöstä käsin kuvattuja videopätkiä keikalta. Mötley Crüen ja kumppanien Amerikan-stadionkiertue jatkuu 18.6. Floridan Miamissa.

Lisää luettavaa