Toni Wirtanen yllättävään yhteistyöhön – pian kuullaan hiphopia ja nu metalia yhdistelevä uutuusbiisi

Kappas, tällaistakin on tiedossa näin vuoden aluksi! Kun Apulannan Sipe Santapukki puuhasi viime vuonna parinkin sooloprojektin kimpussa, on myös Toni Wirtanen päättänyt kokeilla jotain vähän erilaista Apulanta-hommien sivussa. Tiedote kertoo, että Wirtanen julkaisee tällä viikolla uuden singlen räppäri Dilemman kanssa.

Perjantaina tulee julki Wirtasen ja Dilemman hiphopia ja nu metalia sekoittava kappale Toivo. Biisin julkaisee KHY Suomen Musiikki Oy. Kappale käsittelee ilmeisesti mielenterveyden häiriöitä.

”Pahaan oloon liittyy usein häpeää, ja olen kokenut sitä myös itse. Tästä ääneen puhuminen on kuitenkin ollut vapauttavaa. Toivo-biisillä tahdon kumota itsesääliin ja masennukseen liittyvää peittelyä. Kaikkiin tunteisiin on oikeus ja toivon voivani elää sellaisessa yhteiskunnassa missä meistä ollaan kiinnostuneita myös silloin kun voimme huonosti,” Dilemma kertoo tiedotteessa.

Mielenkiintoista kuulla, mitä sieltä tulee. Apulanta puolestaan palaa liikekannalle jälleen helmikuussa, kun orkesteri lähtee 15 keikan Suomen-kiertueelle. Rundin ensimmäiset keikat soitetaan 3.2. Goom20-risteilyllä ja 7.2. Helsingin The Circus -klubilla.