Tony Iommi kertoo torpanneensa Eminemin vierailun vuoden 2000 soololevyllään – ”Minulla ei ollut hajuakaan kuka hän oli”

Black Sabbath -kitaristi Tony Iommi muistelee, kuinka räptähti Eminem tarjosi palveluksiaan hevilegendan vuoden 2000 Iommi-sooloalbumille.

”Eminem aikoi laulaa [Iommi-albumilla], mutta en tiennyt kuka hän oli, ja minulle vain kerrottiin, että ’Tämä Eminem-tyyppi haluaa laulaa levyllä.’ ’Kuka on Eminem?’ Minulla ei ollut hajuakaan kuka hän oli noihin aikoihin, se oli vähän noloa”, Iommi kertoo kitaravalmistaja Gibsonin Icons-sarjan haastattelussa.

”Emme siis ottaneet Eminemiä, mutta Kid Rock tuli tekemään pari juttua”, mies jatkaa. ”Emme lopulta käyttäneet niitäkään. Sitten oli pitkä lista muita tulleita. Se oli hauskaa ja sitä oli kiva tehdä, ja halusin jotain erilaista mitä en ollut aiemmin tehnyt. Billy Corganin kanssa oli mukava työskennellä. On aina hienoa työskennellä uusien tyyppien kanssa ja nähdä kuinka he tekevät hommansa.”

”Albumilla on mukana Dave Grohl, Ozzy, Billy Corgan, Billy Idol, Peter Steele, Phil Anselmo ja The Cultin Ian Astbury”, Iommi päättää.

Voit katsoa Iommin Icons-jakson kokonaisuudessaan alta.