Torille? Classic Rock -lehti listasi 10 kaameaa coveria, jotka olisi pitänyt jättää tekemättä – Mukana myös suomalaisedustusta

Children of Bodomin hassuttelu meni brittikollegoilla yli hilseen.
23.3.2022 09:36

Classic Rock -lehti on julkaissut listan, johon on koottu kymmenen karmeinta coverbiisiä, jotka olisivat saaneet jäädä tekemättä. Yhteinen nimittäjä listan lainakappaleille on se, että ne ovat joko rockbändien versioita kevyemmän musiikin ikivihreistä tai vastaavasti kevyemmän musiikin parista tulevien yrityksiä rokata menemään.

Mukaan on otettu esimerkiksi Limp Bizkitin versio The Whon Behind Blue Eyes -herkistelystä, Celine Dionin ja Anastacian tulkinta AC/DC:n You Shook Me All Night Longista, X-Factor -kisan voittaneen Susan Boylen oopperatyyliin vedetty The Rolling Stonesin Wild Horses sekä poikabändi Take Thatin Smells Like Teen Spirit -laina. Onpahan mukaan otettu myös näyttelijä Gal Gadotin ja tämän julkkisystävien korona-ajan tsemppilauluksi tarkoitettu Imagine, jonka tekemistä Gadot itsekin on myöhemmin pahoitellut.

Myös suomalaisväriä on ”päässyt” mukaan listalle. Classic Rockin toimituskunta ei nimittäin lämmennyt Children of Bodomin kieli poskessa tekemää väännöstä Britney Spearsin Oops!… I Did It Again -kappaleesta. Ilmeisesti Laihon ja kumppanien vitsi meni brittilehden toimittajakollegoilta yli hilseen.

Alla videot kaikista listalle päätyneistä kappaleista. Tarkemmat perustelut valinnoille voit lukea täältä.

 

Lisää luettavaa