Trent Reznoria ja Dave Grohlia haukkunut Courtney Love pyysi anteeksi purkaustaan – ”Se oli väärin”

"Minun täytyy oppia olemaan vastuullisempi sanojeni kanssa", Love kirjoitti anteeksipyynnössään.
16.6.2021 07:56

Hole-muusikko Courtney Love julkaisi viime viikonloppuna Instagram-päivityksen, jossa tämä haukkui entiset Nirvana-jäsenet Krist Novoselicin ja erityisesti Dave Grohlin pystyyn ja sanoi näiden riistäneen häneltä hänelle kuuluvat oikeudet edesmenneen miehensä Kurt Cobainin rojalteihin. Samassa yhteydessä Love myös väitti Nine Inch Nails -pomo Trent Reznorin käyttäneen nuorimmillaan 12-vuotiaita tyttöjä ”systemaattisesti hyväkseen”. Uutisoimme Loven purkauksesta maanantaina.

Love kuitenkin poisti julkaisunsa hieman myöhemmin ja julkaisi sitten IG-tarinoissaan anteeksipyynnön, jossa tämä kertoo pahoittelevansa ”viimeaikaista julkaisuaan”. Love ei suoraan nimeä Grohlia, Novoselicia tai Reznorin anteeksipyynnönsä kohteiksi.

”Minun täytyy pyytää anteeksi äskettäistä julkaisuani. Se oli tunteetonta ja se oli väärin. Mitä tahansa tunnenkin, sanojeni takana on oikeita ihmisiä ja minun täytyy oppia olemaan vastuullisempi sanojeni kanssa. Pahoitteluni niille, joita olen loukannut. Toimin jatkossa paremmin”, Love kirjoittaa.

Love anteeksipyynnöstä nappasi kuvakaappaukse Metal Sucks -sivusto.

Lisää luettavaa