Courtney Love sanoo Trent Reznoria ”systemaattiseksi” nuorten tyttöjen hyväksikäyttäjäksi – ”Lahjakas, mutta karmiva hyypiö”

Myös Dave Grohl ja Krist Novoselic saivat jälleen kerran täyslaidallisen niskaansa Lovelta.
14.6.2021 21:36

Hole-yhtyeen johtohahmo, Kurt Cobainin leski Courtney Love on pitkään kantanut kaunaa Nirvana-rumpali Dave Grohlia sekä basisti Krist Novoselicia kohtaan ja heittänyt monesti julkisuudessa lokaa molempien niskaan. Love on kuitenkin nyt jo jonkun aikaa pitänyt hiljaiseloa tällä rintamalla ja lyöttäytyi jopa pari vuotta sitten Grohlin ja Novoselicin kanssa kimppaan Nirvana-leirin nostaessa muotisuunnittelija Marc Jacobsia vastaan kanteen tekijänoikeusrikkomuksesta.

Nyt Love on kuitenkin julkaissut Instagramissa sittemmin jo poistetun pitkän tekstin, jossa tämä latasi taas kunnon täyslaidallisen Grohlin ja Novoselicin niskaan. Hän sanoo kaksikon käyttäneen Cobainin kuoltua hänen suruaan ja tilaansa hyväkseen ja saamaan hänet luopumaan oikeuksistaan Nirvanan tuotantoon. Poistetun julkaisun ehti nappaamaan talteen The PRP -sivusto.

”Kolme kuukautta ennen kuin lähdin Los Angelesista, allekirjoitin sopimuksen, joka antaa Davelle (ja Kristille) minun perimät rahat silloin ja tulevaisuudessa. Olin niin murtunut, haavoittunut ja uupunut että allekirjoitin sen vitun paperin. Mutta se on valetta ja aion mitätöidä [sopimuksen]”, Love jyrähtää.

”Dave heijasti Kurtin kuoleman aiheuttaneen kaaoksen ja vihan minua kohtaan samalla kun hän rikastui ja jatkaa edelleen rikastumista ahmien Kurtin omaisuutta ja hyvää tahtoa. Tätä on jatkunut 27 vuotta ja olen saanut tarpeekseni. En enää suostu vähäteltäväksi ja siihen, että minun käsketään vain antaa asian olla, vaikka se koskettaa jokaista jälkeläisteni sukupolvea. [Daveko] rockin mukavin jätkä? Ei.”

Kunniansa sai lisäksi kuulla myös Nine Inch Nails -kippari Trent Reznor, josta Love esitti varsin raskaita syytöksiä.

”Mitä taas Reznoriin tulee, hän on sentään edes lahjakas, mutta karmiva hyypiö. En ole koskaan nähnyt niin paljon nuorten tyttöjä, nuorimmillaan 12-vuotiaiden, systemaattista hyväksikäyttöä kuin mitä me (Holen jäsenet) saimme todistaa hänen ja hänen ryhmänsä toimesta”, Love sanoo viitaten vuoden 1994 Pohjois-Amerikan-kiertueeseen, jolla Hole toimi Nine Inch Nailsin lämmittelijänä.

”Haistakaa vittu Trent Reznor, Nine Inch Nails ja Foo Fighters! Toivon todella, että minun esimerkkini estää ketään muuta naista (tai miestä) joutumasta heidän sieluja murskaavan henkilökohtaisen ja kulttuurisen hyväksikäytön uhriksi tulevaisuudessa.”

Nine Inch Nailsin tai Foo Fightersin leiristä ei vielä tätä kirjoittaessa ole kommentoitu Loven viimeisintä verbaalista hyökkäystä millään tavalla.

Lisää luettavaa