Trent Reznorin suu käy jälleen: Nine Inch Nails -pomo latelee kovia syytöksiä Kanye Westin suuntaan

Talven jälkeen tulee kesä, sateen jälkeen paistaa aurinko, Trent Reznor ei kursaile puhua suutaan puhtaaksi. Tällaisella itsestäänselvyyksien linjalla mennään BBC 6:n hiljattain julkaisemassa haastattelussa, jossa Nine Inch Nailsin keskushahmo kertoo lavashow’nsa taustoista.

Reznor kertoo NIN:n olleen pitkään mukana ”asevarustelukilpailussa”, jossa yhtyeet ja artistit halusivat tehdä keikoistaan niin teknisesti kehittyneitä kuin mahdollista. Homma onnistui siinä määrin hyvin, että Reznorin mielestä muun muassa Kanye West ja The Weeknd imitoivat Nine Inch Nailsin keikkoja sumeilematta.

”Minulla oli pakkomielle käyttää kaikkia saatavilla olleita resursseja, jotta pystyin tekemään keikkaympäristön niin mukaansatempaavaksi kuin mahdollista. Ja kun se tuli mahdolliseksi, turvauduin tavallisesti erilaisiin screenehin ja kokeellisiin tuotantotapoihin”, Reznor kertoo haastattelussa.

”Näin myöhemmin, miten Kanye West ja The Weeknd peittelemättä matkivat meitä kiertueilla, ja sanon tämän täysin epäröimättä. Ja he tietävät kyllä, mistä puhun.”

Nykyään sitten Reznor haluaa Nine Inch Nailsin keikkojen olevan enemmän vanhan liiton menoa, jossa huipputeknologian sijaan turvaudutaan perinteisiin savu- ja valoefekteihin.

Katso Reznorin haastattelu BBC 6:n twiitin avustuksella alapuolelta: