”Suck my entire cock” – Trent Reznor kävi Nine Inch Nails -fanien kanssa suorasanaista keskustelua

22.5.2018 13:30

Trent Reznor ei ilmeisesti säästele sanojaan edes fanien kanssa jutellessaan. Tämän sai tuta eräs nimimerkki, joka innostui vänkäämään Reznorin kanssa siitä, onko uusi NIN-julkaisu levy vai ep ja missä kantimissa Reznorin ura on viime aikoina ollut.

Consequence of Sound kertoo, että Reznor kävi kuulijakuntansa kanssa viestinvaihtoa Echoing the Sound -foorumilla. Aiheena oli kesäkuussa ilmestyvä Bad Witch -albumi – joka ei tarkalleen ottaen ole albumi, vaan ep. Nine Inch Nails on julkaissut viime vuosina kaksi uutta ep:tä ja tämä uusin tuotos täydentää trilogian, mutta ep-nimikkeen sijaan se on listattu suoratoistopalveluissa levyksi. Tämä herätti joissain kuulijoissa ihmettelyä.

Teitan-nimimerkillä keskusteluun osallistunut Reznor kertoi tyhjentävästi, miksi Bad Witch on merkitty albumiksi. ”Ep:t luetteloidaan Spotifyssa ja muissa suoratoistopalveluissa singleiksi, joten ne katoavat helposti massan sekaan. Ep:t tuntuvat olevan vähemmän merkityksellisiä tässä musiikki-ei-ole-enää-yhtä-tärkeää-kuin-se-joskus-oli-maailmassa”, Reznor kirjoitti ja huomautti, ettei julkaisun kuunteleminen maksa yhtään sen enempää, oli se merkitty sitten ep:ksi tai levyksi.

Lopuksi Reznor osoitti sanansa suoraan yhdelle tietylle kriitikolle, joka ihmetteli ep–albumi-säätöä ja vihjaisi myös, että Bad Witchin julkaiseminen olisi myöhästynyt tekijän inspiraation puutteen vuoksi. Tälle Quantum550-nimimerkille Reznorille oli vain lyhyt viesti.

Quantum550: suck my entire cock”, Reznor ilmoitti. Eiköhän asia tullut sillä selväksi.

Lisää luettavaa