”Suck my entire cock” – Trent Reznor kävi Nine Inch Nails -fanien kanssa suorasanaista keskustelua

Trent Reznor
AOP

Trent Reznor ei ilmeisesti säästele sanojaan edes fanien kanssa jutellessaan. Tämän sai tuta eräs nimimerkki, joka innostui vänkäämään Reznorin kanssa siitä, onko uusi NIN-julkaisu levy vai ep ja missä kantimissa Reznorin ura on viime aikoina ollut.

Consequence of Sound kertoo, että Reznor kävi kuulijakuntansa kanssa viestinvaihtoa Echoing the Sound -foorumilla. Aiheena oli kesäkuussa ilmestyvä Bad Witch -albumi – joka ei tarkalleen ottaen ole albumi, vaan ep. Nine Inch Nails on julkaissut viime vuosina kaksi uutta ep:tä ja tämä uusin tuotos täydentää trilogian, mutta ep-nimikkeen sijaan se on listattu suoratoistopalveluissa levyksi. Tämä herätti joissain kuulijoissa ihmettelyä.

Teitan-nimimerkillä keskusteluun osallistunut Reznor kertoi tyhjentävästi, miksi Bad Witch on merkitty albumiksi. ”Ep:t luetteloidaan Spotifyssa ja muissa suoratoistopalveluissa singleiksi, joten ne katoavat helposti massan sekaan. Ep:t tuntuvat olevan vähemmän merkityksellisiä tässä musiikki-ei-ole-enää-yhtä-tärkeää-kuin-se-joskus-oli-maailmassa”, Reznor kirjoitti ja huomautti, ettei julkaisun kuunteleminen maksa yhtään sen enempää, oli se merkitty sitten ep:ksi tai levyksi.

Lopuksi Reznor osoitti sanansa suoraan yhdelle tietylle kriitikolle, joka ihmetteli ep–albumi-säätöä ja vihjaisi myös, että Bad Witchin julkaiseminen olisi myöhästynyt tekijän inspiraation puutteen vuoksi. Tälle Quantum550-nimimerkille Reznorille oli vain lyhyt viesti.

Quantum550: suck my entire cock”, Reznor ilmoitti. Eiköhän asia tullut sillä selväksi.