“Tuntuu väärältä, jos joku haluaa olla seurassani vain sen perusteella mitä teen työkseni” – Red Hot Chili Peppersin Anthony Kiedisiä eivät bändärit kiinnosta

22.11.2016 17:18

Red Hot Chili Peppersin Anthony Kiedis paljasti taannoisessa haastattelussaan saksalaiselle Bild Musikille, etteivät bändärit kiinnosta häntä. Kiedisin mukaan yksityisyys on hänelle paljon tärkeämpää.

– Ihmisten lähettäminen pois ei ole minulle ongelma, sillä pidän yksityisyydestäni. Mielestäni ihmisten tulisi kunnioittaa kaikkien yksityisyyttä, oli henkilön ammatti tai heidän välinen suhteensa mikä tahansa, Kiedis kertoo.

Ajatus bändäreistä oli Kiedisin mukaan houkutteleva ennen bändin perustamista, mutta tilanne muuttui, kun Red Hot Chili Peppersistä tuli kuuluisia. Kuuluisuuden myötä Kiedisistä bändärien tapaaminen alkoi tuntumaan väärältä.

– On mukavaa, että minulla on faneja. On mukavaa, että eri sukupuolia olevat ihmiset nauttivat [Red Hot Chili Peppersin] musiikista ja kokemisesta, mutta jo bändin alkuaikoina bändärit eivät houkutelleet, sillä minusta tuntuu väärältä, jos joku haluaa olla seurassani vain sen perusteella mitä teen työkseni, Anthony Kiedis kuvailee.

Samaisessa haastattelussa Kiedis paljastaa, ettei usko lopettavansa musiikin tekemistä niin pitkään, kun hänellä on vielä jotain sanottavaa. Inspiraation lähteitä on miehen mukaan loputtomasti.

– En tiedä mitä tekisin, jos työni ei olisi kappaleiden kirjoittaminen. Kirjoitan kappaleita vaikka aamiaispöydässä poikani kanssa – me saatamme vain keksiä jonkun tyhmän laulun, jota on hauska laulaa.

Katso koko haastattelu alta. Saksan kielitaidosta tai nettikääntäjän käyttämisestä voi olla apua, sillä englanninkielisiä kysymyksiä haastatteluun ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää luettavaa