Twisted Sister -nokkamies tölväisee eläköitymisen jälkeen paluun tehneitä Ozzya ja Mötley Crüeta – ”Se on ihan paskaa”

13.7.2020 22:00

Ultimate-Guitar haastatteli hiljattain suorapuheisena miehenä tunnettua Twisted Sister -laulaja Dee Snideria. Rockveteraani paljasti haastattelun aikana muun muassa sen, mitä mieltä hän on siitä, että jo kertaalleen eläköityneet artistit palaavat takaisin sorvin ääreen.

Aihe nousi esiin, kun muun jutustelun tohinassa miehelle todettiin, että ”olemme nähneet joidenkin isojen artistien, kuten Mötley Crüen ja Rage Against the Machinen tehneen paluun.”

”Mielestäni se on ihan paskaa”, Snider parahtaa. ”Kun jätät jäähyväiset… Rage Against the Machine hajoaa — se ei ole eläköitymistä. He hajottivat bändin ja pistivät sen takaisin kasaan, ja se on hienoa. Mutta kun teet jäähyväiskiertueen, ja teet siitä numeron, myyt lippuja ja sinulla on t-paita, jossa lukee ’No more tours’ — kiitos vain Ozzy, ostin yhden — ja sitten tuletkin takaisin, niin sehän on ihan paskaa.”

”Kun sitten sanot, että olet eläköitymässä, ihmiset eivät ota sitä tosissaan”, mies jatkaa. ”Se on kuin joku vitsi ja osaksi se johtuu varmaan siitä, ettei näillä artisteilla ole oikein mitään muutakaan. Ymmärrän sen kyllä — ilman esiintymistä heillä ei ole uraa.”

”Minä olen tehnyt todella monia juttuja — Broadway-juttuja, radiota 30 vuotta, ääninäyttelyä, näyttelyä, käsikirjoitusten kirjoittamista, lisäksi aion ohjata kaksi elokuvaa — minun piti ohjata toukokuussa, mutta koronavirus esti sen — sain juuri ensimmäisen romaanini valmiiksi… olen löytänyt ääneni ja paikkani metalliyhteisössä näin elämäni ehtoopuolella. Monien yritysten jälkeen olen viimein löytänyt paikkani. Jos teen jotain musiikin parissa, en aio palata menneeseen ja vaan jatkaa eteenpäin uuden vuosituhannen Dee Sniderina.”

Lisää luettavaa