U2:n konsertti meni pahasti poskelleen Berliinissä – Bono poistui lavalta muutaman biisin jälkeen, eikä enää palannut

Irlantilainen U2 keskeytti lauantaisen keikkansa Mercedes-Benz Arenalla Berliinissä vain muutaman kappaleen jälkeen. Laulaja Bono ilmoitti poistuvansa lavalta vartiksi, mutta ei koskaan palannut takaisin ja konsertti lopetetiin ennen aikojaan. Aiemmin miehen kerrotaan kommentoineen keikkapaikalla leijailleen savun määrää.

”Tämä on kuin olisi valtavassa sikarissa”, Bono sanoo alta löytyvällä videolla. ”Olen menettänyt ääneni enkä tiedä mitä tehdä. Lauloin kuin lintu vielä kymmenen minuuttia sitten.”

Larry Mullen, Adam Clayton ja The Edge pahoittelivat tilannetta yhtyeen kotisivuilla. ”Olemme todella pahoillamme tämäniltaisesta peruutuksesta. Bono oli hyvässä vedossa ja laulukunnossa ennen keikkaa, ja odotimme jo innokkaina toista keikkaamme Berliinissä, mutta muutaman biisin jälkeen hän menetti äänensä aivan totaalisesti.”

”Emme tiedä mitä tapahtui, mutta haemme lääkäreiltä apua. Kuten aina, arvostamme berliiniläisen, sekä kauempaa matkustaneen yleisömme ymmärrystä ja tukea. Päivitämme tilannetta hyvin pian.”