Uusi ”brutaalin rehellinen” dokumentti The Rolling Stones -kitaristista saa ensi-iltansa lokakuussa

"Ronnie Wood on todella mielenkiintoinen ja moniulotteinen persoona", hehkuttaa ohjaaja.
3.9.2019 11:10

Lontoon filmifestivaaleilla 12. lokakuuta saa ensi-iltansa uusi Mike Figgisin ohjaama dokumenttielokuva Somebody Up There Likes Me, jonka keskushenkilönä nähdään The Rolling Stones -kitaristi Ronnie Wood. Aiheesta uutisoi Belfast Telegraph.

Somebody Up There Likes Me on tekijöidensä mukaan ”brutaalin rehellinen” katsaus 72-vuotiaan Woodin elämään ja uraan Rollareissa ja sen ulkopuolella. Dokumentissa käsitellään myös hänen taidemaalauksiaan sekä kamppailuja alkoholin, huumeiden sekä keuhkosyövän kanssa. Kahden vuoden ajan työn alla olleessa dokumentissa haastatellaan myös Woodille läheisiä ihmisiä kuten Mick Jaggeria, Keith Richardsia ja Charlie Wattsia, Rod Stewartia sekä tämän Sally-vaimoa.

”Hänen eklektinen musiikillinen laaja-alaisuus yhdistettynä rakkauteen maalaamista kohtaan tuntui hyvältä pohjalta dokumentille. Tapasimme ja kävimme ensimmäisen mielenkiintoisen keskustelun pitkässä jutustelujen sarjassa, joiden aikana käsittelimme todella paljon eri aihealueita ja jotka lopulta johtivat tapaamisiin muiden mielenkiintoisten tyyppien kanssa”, ohjaaja Figgs kuvailee.

”Loput Stones-jäsenet hyppäsivät myös mukaan ja kertoivat mielenkiintoisia tarinoita. Lopputuloksena syntyi tämä elokuva. Ronnie Wood on todella mielenkiintoinen ja moniulotteinen persoona.”

Myös Wood itse on elokuvasta innoissaan.

”On todella uskomaton tunne katsoa elämäänsä taaksepäin ja keskustella tärkeimmistä hetkistä sen varrella. Muistan ne edelleen kirkkaasti kuin eilisen”, Wood toteaa.

Kuulostaa hyvältä. Jäämme odottelemaan, milloin ja missä kyseisen dokumentin pääsisi katsastamaan täällä Suomessa.

Lisää luettavaa