The Rolling Stones -kitaristi nujersi keuhkosyövän – ”Olin jo valmis lähtemään”

Ronnie Wood sanoo olevansa onnekas, kun sai syövän taltutettua ilman kemoterapiaa.
30.3.2018 11:12

Ronnie Wood paljasti viime syksynä lääkärien diagnosoineen häneltä keuhkosyövän ja hoitaneensa sitä kaikessa hiljaisuudessa. Rolling Stones -kitaristi kertoi tuolloin käyneensä läpi leikkauksen ja olevansa parhaillaan jälkiseurannassa. Tuoreessa Metro-lehden haastattelussa Wood kertoi erittäin iloisia uutisia: kitaristi on virallisesti täysin vapaa syövästä.

– Kävin kolme kuukautta jälkitarkistuksissa, kunnes viimein lääkärit käskivät mennä ja nauttia elämästä. Kaikki on nyt kunnossa, Wood iloitsee.

Woodin mukaan oli todellinen ihme, ettei syöpä ollut levinnyt molempiin keuhkoihin yli 50 vuotta jatkuneen tupakoimisen vuoksi. Hän oli aivan varma, että molemmat keuhkot olisivat tähän mennessä jo räjähtäneet.

– Onnekseni minun tapauksessa syöpä oli pesiytynyt ainoastaan vasempaan keuhkoon ja se saatiin hoidettua kerralla pois. Muu ruumiini oli täysin vapaa syövästä, joten en onneksi vaatinut kemoterapiaa.

Woodin viesti kaikille syöpää sairastaville kuuluu: pysy vahvana ja pidä pää pystyssä.

– Minä olin valmistautunut pysymään positiviisena viimeiseen hengenvetoon saakka. Olen elänyt mahtavan elämän ja olin jo valmis lähtemään. En tiennyt, että saisin elää vielä näin pitkään. Mikä helpotus!

Lisää luettavaa