Uusi Kiss-levy? Paul Stanley suhtautuu ajatukseen varsin kyynisesti: ”Enpä nyt oikein tiedä”

2.5.2018 08:39

Kiss-yhtyeen tulevaisuus tuntuu olevan jatkuvan spekulaation kohteena. Hevosmiesten tietotoimisto on kuiskinut jo moneen otteeseen, että yhtye olisi lähtemässä jäähyväiskiertueelle, mutta nämä spekulaatiot ovat toistaiseksi pysyneet pelkkinä spekulaatioina.

Se alkaa sen sijaan näyttää varmalta, että uutta Kiss-albumia saadaan odottaa hamaan ikuisuuteen. Gene Simmons on sanonut jo aiemmin, ettei projekti kiinnosta, koska levyillä ei voi enää tehdä rahaa, ja nyt Paul Stanleykin ilmoittaa suhtautuvansa ajatukseen nihkeästi.

Levyasiat tulivat puheeksi, kun Stanleyltä kysyttiin SiriusXM-radioaseman haastattelussa mahdollisen sooloalbumin tekemisestä. Soolotuotantoa Stanley ei poistanut laskuista – ainakin sen osaston levytys on todennäköisempi kuin uusi Kiss-levy.

”Minulla ei olisi mitään muutaman uuden Kiss-biisin tekemistä vastaan, mutta kokonainen levy… Enpä oikein tiedä”, Stanley sanoo ja jatkaa:

”Minusta se tuntuu jo valmiiksi pettymykseltä. Ihmiset sanovat, että he haluavat uuden levyn, mutta sitten he sanovatkin seuraavaksi, että ’tosi kiva, mutta soittakaa kuitenkin se Shout It Out Loud.'”

No, totuuden sanojahan Stanley puhuu. Uutta Kiss-singleä odotellessa sitten.

Lisää luettavaa